Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tatvanspor TRABZON SĞOR
aaaaamet Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Pękala speelt de bal door. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís passt de bal met de wreef. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Kütükçü rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pickard. Kütükçü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kütükçü zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aksal rent richting de bal. Aksal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bosolapov verovert de bal door een tackle van achteren. Bosolapov geeft een hoge lob. Batmanlıoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Krass onderschept slim de pass. Krass schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - TRABZON SĞOR 1:0

32e minuut.
Solís probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kütükçü met een snelle inworp. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Martin de bal. Heubacher is nu in balbezit. Altınok maakt een afschuwelijke overtreding. Heubacher wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Heubacher kan niet meer verder spelen. Marichal komt het veld opgelopen. Pickard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Domarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domarski passt de bal zonder na te denken. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Levend de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Solís geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krass heeft problemen om de bal te vangen. Krass haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Graboli komt het veld opgelopen. Daleki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatvanspor 46%, TRABZON SĞOR 54%.
Tatvanspor - TRABZON SĞOR 1:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Daleki met een harde bal richting middenveld. Solís kopt de bal weg. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Domarski passt de bal zonder na te denken. Solís is nu in balbezit. Solís met een sublieme pass. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Altınok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krass rent richting de bal. Bosolapov is nu in balbezit. Krass is nu in balbezit. Krass haalt uit met een fantastische trap. Ekinözü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Levend, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - TRABZON SĞOR 2:0

79e minuut.
Martin rent richting de bal. Domarski verovert de bal door een tackle van achteren. Domarski passt de bal in één keer door. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Martin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aksal de bal. Pękala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksal verovert de bal door een tackle van achteren. Aksal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatvanspor 37%, TRABZON SĞOR 63%.
Tatvanspor - TRABZON SĞOR 2:0