Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1922 Konyaspor Tatvanspor
Normal Tactiek aaaaamet
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 32.8
poor Schieten average
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Krass rent richting de bal. Hacıalioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass verovert de bal door een tackle van achteren. Krass geeft de bal voor. Jęczmionka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pękala geeft de bal voor. Uluca geeft de bal voor. Heubacher kopt de bal weg. Krass probeert de bal met de borst te controleren. Krass haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hacıalioğlu kopt de bal weg. Tez is nu in balbezit. Tez geeft de bal voor. Daar is Krass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krass draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Atasay passt de bal in één keer door. Daar is Sarınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pickard is nu in balbezit. Göksun onderschept slim de pass. Göksun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pekkan met de inworp. Klungelig pakt Çevik de bal. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
1922 Konyaspor - Tatvanspor 0:1

34e minuut.
Tez probeert naar een medespeler te passen. Hacıalioğlu is nu in balbezit. Krass verovert de bal door een tackle van achteren. Krass draait met de bal, schiet en ... Metin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Heubacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Heubacher passt de bal in één keer door. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass schiet op doel. Metin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1922 Konyaspor - Tatvanspor 0:2

45e minuut.
Marichal komt het veld opgelopen. Daleki komt het veld opgelopen. Graboli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1922 Konyaspor 51%, Tatvanspor 49%.
1922 Konyaspor - Tatvanspor 0:2

57e minuut.
Göksun speelt de bal door. Duyar rent richting de bal. Duyar probeert naar een medespeler te passen. Sarınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarınç schiet op doel. Pechenniy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Domarski verovert de bal door een tackle van achteren. Domarski probeert naar een medespeler te passen. Krass heeft problemen om de bal te vangen. Krass haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1922 Konyaspor - Tatvanspor 0:3

71e minuut.
Pękala trapt de bal weg van het doel. Domarski kopt de bal weg. Hacıalioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pękala trapt de bal weg van het doel. Domarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Jęczmionka de bal. Jęczmionka schiet op doel. Metin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1922 Konyaspor - Tatvanspor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1922 Konyaspor 52%, Tatvanspor 48%.
1922 Konyaspor - Tatvanspor 0:4