Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahtod Fc Tatvanspor
532 Tactiek aaaaamet
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 33.2
weak Schieten average
average Passen adequate
average Verdedigen weak


1e minuut.
Yarımay onderschept slim de pass. Crozier verovert de bal door een tackle van achteren. Crozier passt de bal met de wreef. Krass is nu in balbezit. Krass haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahtod Fc - Tatvanspor 0:1

3e minuut.
Heubacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Heubacher speelt de bal door. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ... Dokuzeylül probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahtod Fc - Tatvanspor 0:2

8e minuut.
Bosolapov passt de bal zonder na te denken. Heubacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarımay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yarımay krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sofian trapt de bal weg. Crozier kopt de bal weg. Zapolny controleert de bal met de borst. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahtod Fc - Tatvanspor 0:3

38e minuut.
Bosolapov is nu in balbezit. Bosolapov passt de bal zonder na te denken. Jęczmionka is nu in balbezit. Krass is nu in balbezit. Krass haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Haddad kopt de bal weg. Klungelig pakt Özengin de bal. Özengin speelt de bal door. Tunuslu is nu in balbezit. Tunuslu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Krass kopt de bal weg. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier passt de bal zonder na te denken. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Özengin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosolapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazanoğlu begaat een overtreding. Ramazanoğlu krijgt een gele kaart. Bosolapov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosolapov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı passt de bal in één keer door. Ramazanoğlu rent richting de bal. Tunuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunuslu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahtod Fc 58%, Tatvanspor 42%.
Ahtod Fc - Tatvanspor 0:3

46e minuut.
Marichal komt het veld opgelopen. Domarski komt het veld opgelopen. Daleki komt het veld opgelopen. Graboli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Marichal is nu in balbezit. Marichal passt de bal in één keer door. Heubacher probeert naar een medespeler te passen. Domarski rent richting de bal. Domarski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Yarımay rent richting de bal. Domarski onderschept slim de pass. Domarski met een sublieme pass. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heubacher met de inworp. Pickard geeft de bal voor. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahtod Fc - Tatvanspor 0:4

60e minuut.
Şalt heeft problemen om de bal te vangen. Domarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domarski met een sublieme pass. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Çamdalı met de inworp. Şalt rent richting de bal. Şalt passt de bal zonder na te denken. Haddad is nu in balbezit. Haddad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Haddad passt de bal zonder na te denken. Tunuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunuslu passt de bal in één keer door. Ramazanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ramazanoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Garrido Canales geeft een hoge lob. Inworp. Solís met de inworp. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Krass verovert de bal door een tackle van achteren. Domarski is nu in balbezit. Yarımay onderschept slim de pass. Krass onderschept slim de pass. Krass draait met de bal, schiet en ... Dokuzeylül bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Saygınoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Domarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domarski speelt de bal door. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Haddad passt de bal met de wreef. Tunuslu is nu in balbezit. Pickard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pickard naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahtod Fc 70%, Tatvanspor 30%.
Ahtod Fc - Tatvanspor 0:4