Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajaxesleri TRABZON SĞOR
gg Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
33.8 gemiddelde waardering 16.8
adequate Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Maccioni met de inworp. Cisak is nu in balbezit. Cisak passt de bal zonder na te denken. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Altınok rent richting de bal. Gacula verovert de bal door een tackle van achteren. Gacula probeert naar een medespeler te passen. Geyik rent richting de bal. Geyik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 1:0

11e minuut.
Kebab geeft een lange en hoge pass. Geyik rent richting de bal. Çekil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çekil krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Rüzgaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisak is nu in balbezit. Cisak passt de bal met de wreef. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Yoğun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğun probeert naar een medespeler te passen. Gacula rent richting de bal. Neruda rent richting de bal. Neruda haalt uit met een fantastische trap. Ekinözü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Batmanlıoğlu controleert de bal met de borst. Neruda onderschept slim de pass. Neruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 2:0

22e minuut.
Martin probeert de bal aan de voet te houden. Geyik rent richting de bal. Geyik passt de bal in één keer door. Gacula is nu in balbezit. Gacula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 3:0

24e minuut.
Batmanlıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Yoğun rent richting de bal. Yoğun geeft een lange en hoge pass. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yoğun rent richting de bal. Cisak is nu in balbezit. Cisak passt de bal in één keer door. Gacula rent richting de bal. Gacula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 4:0

35e minuut.
Osmanlı maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gacula rent richting de bal. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda haalt uit met een fantastische trap. Ekinözü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 5:0

39e minuut.
Batmanlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cisak met een snelle inworp. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Levend probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cisak neemt de hoekschop. Neruda is nu in balbezit. Neruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 18%, TRABZON SĞOR 82%.
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 6:0

47e minuut.
Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula speelt de bal door. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda rent richting de bal. Neruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Yoğun passt de bal met de wreef. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda probeert naar een medespeler te passen. Gacula is nu in balbezit. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ekinözü trapt de bal weg van het doel. Cisak kopt de bal weg. Gacula is nu in balbezit. Neruda is nu in balbezit. Neruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 7:0

55e minuut.
Geyik is nu in balbezit. Geyik speelt de bal door. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula schiet op doel. Batmanlıoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 8:0

72e minuut.
Daar is Geyik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çekil maakt een afschuwelijke overtreding. Geyik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Neruda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ekinözü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 9:0

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Gacula de bal onder controle te krijgen. Detal kopt de bal weg. Daar is Batmanlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacula rent richting de bal. Gacula draait met de bal, schiet en ... Ekinözü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik draait met de bal, schiet en ... Levend probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Ekinözü neemt vlug de vrije trap. Inworp. Cisak met de inworp. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Altınok geeft een lange en hoge pass. Aldemir is nu in balbezit. Çekil begaat een overtreding. Aldemir moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Aldemir kan niet meer verder spelen. Sahilli komt het veld opgelopen. Detal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gacula rent richting de bal. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Levend geeft een hoge lob. Inworp. Cisak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gacula is nu in balbezit. Gacula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sahilli zal de hoekschop nemen. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula draait met de bal, schiet en ... Ekinözü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Geyik speelt de bal door. Detal rent richting de bal. Detal passt de bal zonder na te denken. Neruda rent richting de bal. Neruda draait met de bal, schiet en ... Ekinözü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Geyik rent richting de bal. Geyik draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kütükçü de bal. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 18%, TRABZON SĞOR 82%.
Ajaxesleri - TRABZON SĞOR 10:0