Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lord Cf Babaeski Sportif Klübü
4-1-3-2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 16.4
solid Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Senna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Błasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błasiak passt de bal in één keer door. Verdier rent richting de bal. Verdier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kocabaş met een snelle inworp. Atçıoğlu rent richting de bal. Met opzet legt Uras zijn tegenspeler op de grond. Uras krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Błasiak met een sublieme pass. Verdier is nu in balbezit. Verdier passt de bal met de wreef. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Babaeski Sportif Klübü 1:0

15e minuut.
Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden probeert naar een medespeler te passen. Verdier heeft problemen om de bal te vangen. Verdier draait met de bal, schiet en ... Kavasoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kocabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras onderschept slim de pass. Uras passt de bal zonder na te denken. Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vanheusden probeert de bal aan de voet te houden. Fakılı is nu in balbezit. Błasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras passt de bal in één keer door. Verdier is nu in balbezit. Verdier geeft een lange en hoge pass. Kavasoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Şırnak rent richting de bal. Uras onderschept slim de pass. Uras probeert naar een medespeler te passen. Verdier is nu in balbezit. Verdier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Babaeski Sportif Klübü 2:0

42e minuut.
Uras geeft een lange en hoge pass. İnce rent richting de bal. İnce passt de bal zonder na te denken. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Atçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Błasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Błasiak probeert naar een medespeler te passen. Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Babaeski Sportif Klübü 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 20%, Babaeski Sportif Klübü 80%.
Lord Cf - Babaeski Sportif Klübü 3:0

52e minuut.
Argyroudis geeft de bal voor. Verdier kopt de bal weg. Błasiak met een sublieme pass. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Senna rent richting de bal. Błasiak probeert naar een medespeler te passen. Senna probeert de bal aan de voet te houden. Uras rent richting de bal. Uras speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Senna kopt de bal weg. Błasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Błasiak passt de bal in één keer door. Verdier rent richting de bal. Verdier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Včelák komt het veld opgelopen. İlerici komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Včelák geeft een lange en hoge pass. Daar is Kavasoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden schiet op doel. Atabey probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Argyroudis passt de bal in één keer door. Błasiak is nu in balbezit. Błasiak speelt de bal door. Klungelig pakt Vanheusden de bal. Vanheusden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Fakılı de bal. Senna rent richting de bal. Senna passt de bal met de wreef. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden schiet op doel. Öykü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Fakılı heeft problemen om de bal te vangen. Atabey is nu in balbezit. Atabey passt de bal met de wreef. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Senna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vanheusden de bal. Vanheusden probeert naar een medespeler te passen. İlerici bereikt de bal nog maar net als eerste. İlerici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Babaeski Sportif Klübü 4:0

79e minuut.
Včelák geeft een hoge lob. Atabey geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Błasiak met een snelle inworp. Včelák geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Vanheusden geeft een hoge lob. Kocabaş heeft problemen om de bal te vangen. İlerici rent richting de bal. İlerici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Babaeski Sportif Klübü 5:0

83e minuut.
Błasiak is nu in balbezit. Fakılı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Błasiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Vanheusden neemt de penalty, wat een uithaal! Öykü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Babaeski Sportif Klübü 6:0

89e minuut.
Fakılı rent richting de bal. Błasiak onderschept slim de pass. Błasiak probeert naar een medespeler te passen. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 9%, Babaeski Sportif Klübü 91%.
Lord Cf - Babaeski Sportif Klübü 6:0