Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maltepe SK Edremit spor
ERİME BASLADI Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 53.9
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Grideanu met een sublieme pass. Hain is nu in balbezit. Hain passt de bal in één keer door. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. Escanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Botea probeert de bal aan de voet te houden. Ceylan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Botea. Botea krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Zevallos passt de bal met de wreef. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu passt de bal met de wreef. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel. Escanilla bokst de bal weg.

8e minuut.
Zileli speelt de bal door. Kiesinger is nu in balbezit. Kiesinger met een sublieme pass. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Hain passt de bal met de wreef. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky met een sublieme pass. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski schiet op doel. Escanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Zileli verovert de bal door een tackle van achteren. Securi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grideanu. Securi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Satyga komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hain probeert naar een medespeler te passen. Kurtlu rent richting de bal. Kurtlu geeft een hoge lob. Daar is Tutkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. Escanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kurtlu rent richting de bal. Kurtlu geeft de bal voor. Bochinsky kopt de bal weg. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Satyga rent richting de bal. Satyga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ceylan met een sublieme pass. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Securi. Securi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ceylan is nu in balbezit. Ceylan passt de bal in één keer door. Eftimescu rent richting de bal. Tutkowski onderschept slim de pass. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. Escanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 55%, Edremit spor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maltepe SK - Edremit spor 0:0

66e minuut.
Jarni passt de bal in één keer door. Securi rent richting de bal. Torlak begaat een overtreding. Securi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Satyga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Securi is nu in balbezit. Torlak rent richting de bal. Torlak geeft een hoge lob. Securi is nu in balbezit. Securi schiet op doel. Berkebay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Torlak is nu in balbezit. Securi onderschept slim de pass. Kiesinger is nu in balbezit. Securi verovert de bal door een tackle van achteren. Securi schiet op doel. Berkebay bokst de bal weg.

84e minuut.
Berkebay speelt de bal door. Chulev kopt de bal weg. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Escanilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - Edremit spor 1:0

90e minuut.
Securi probeert de bal met de borst te controleren. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Securi is nu in balbezit. Securi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 65%, Edremit spor 35%.
Maltepe SK - Edremit spor 1:0