Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarikamışspor Istanbul FC 1970
433 majesty Tactiek move
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.9 gemiddelde waardering 33.1
matig Schieten matig
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Kazandibi geeft een hoge lob. Davico heeft problemen om de bal te vangen. Bartın is nu in balbezit. Bartın schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ada geeft een hoge lob. Kazandibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Istanbul FC 1970 0:1

45e minuut.
Hoogeveen verovert de bal door een tackle van achteren. Bartın bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoogeveen begaat een overtreding. Bartın raakt geblesseerd tijdens het duel. Şamlı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 66%, Istanbul FC 1970 34%.
sarikamışspor - Istanbul FC 1970 0:1

48e minuut.
Akıncı geeft een hoge lob. Kazandibi geeft de bal voor. Hacıyatmaz is nu in balbezit. Bartın bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartın passt de bal zonder na te denken. Rumcajs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Daar is Türünk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cankurtaran rent richting de bal. Cankurtaran passt de bal zonder na te denken. Terlikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Şamlı probeert de bal met de borst te controleren. Terlikçi rent richting de bal. Kazandibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi onderschept slim de pass. Terlikçi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Istanbul FC 1970 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 63%, Istanbul FC 1970 37%.
sarikamışspor - Istanbul FC 1970 0:2