Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GöztepeSK Zeytinburnu Spor
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Yörüker is nu in balbezit. Yörüker passt de bal met de wreef. Üzüm is nu in balbezit. Üzüm schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Zeytinburnu Spor 0:1

23e minuut.
Tuğracıbaşı rent richting de bal. Üzüm rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuğracıbaşı. Tuğracıbaşı krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Yulmaz geeft de bal voor. Tuğracıbaşı probeert de bal aan de voet te houden. Ağrı speelt de bal door. Yörüker is nu in balbezit. Yörüker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Zeytinburnu Spor 0:2

38e minuut.
Kırıkkale met een snelle inworp. Gaziantepli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaziantepli passt de bal zonder na te denken. Aksal is nu in balbezit. Aksal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GöztepeSK 56%, Zeytinburnu Spor 44%.
GöztepeSK - Zeytinburnu Spor 0:2

81e minuut.
Yörüker geeft de bal voor. Teke speelt de bal door. Aksal is nu in balbezit. Gaziantepli is nu in balbezit. Gaziantepli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GöztepeSK 46%, Zeytinburnu Spor 54%.
GöztepeSK - Zeytinburnu Spor 0:2