Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adana D.S. Koluman FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Azim geeft een hoge lob. Inworp. Gedik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilecikliler is nu in balbezit. Bilecikliler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bilecikliler speelt de bal door. Sümbül rent richting de bal. Samatyalı maakt een afschuwelijke overtreding. Samatyalı krijgt een gele kaart. Sümbül raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sümbül kan niet meer verder spelen. Atçıoğlu komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Bilecikliler is nu in balbezit. Kaymakam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bilecikliler. Bilecikliler krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hacıbektaşoğlu passt de bal in één keer door. Yurtoğlu is nu in balbezit. Gedik begaat een overtreding. Gedik krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hacıbektaşoğlu speelt de bal door. Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz schiet op doel. Tokaç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bekdemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana D.S. - Koluman FC 0:1

37e minuut.
Fırıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaymakam rent richting de bal. Kaymakam probeert naar een medespeler te passen. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bekdemir trapt de bal weg van het doel. Gedik kopt de bal weg. Samatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikliler onderschept slim de pass. Bilecikliler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adana D.S. - Koluman FC 1:1

40e minuut.
Klungelig pakt Tekirdağlılar de bal. Tekirdağlılar geeft een hoge lob. Cesur is nu in balbezit. Pekşeker rent richting de bal. Pekşeker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Fırıncıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tekirdağlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekirdağlılar speelt de bal door. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana D.S. 64%, Koluman FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana D.S. - Koluman FC 1:1

49e minuut.
Samatyalı geeft de bal voor. Yurtoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tokaç zijn tegenspeler op de grond. Tokaç krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Bekdemir trapt de bal weg. Bilecikliler kopt de bal weg. Fırıncıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Pekşeker verovert de bal door een tackle van achteren. Pekşeker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Çerkez geeft een lange en hoge pass. Samatyalı heeft problemen om de bal te vangen. Hacıbektaşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesur onderschept slim de pass. Cesur geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ateşçi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çerkez met de inworp. Bilecikliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikliler geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yeşil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz speelt de bal door. Pekşeker is nu in balbezit. Pekşeker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana D.S. - Koluman FC 1:2

89e minuut.
Atçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atçıoğlu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ateşçi de bal. Atçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atçıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana D.S. 46%, Koluman FC 54%.
Adana D.S. - Koluman FC 1:2