Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Istanbul FC 1970 Edremit spor
move Tactiek DEHHHH
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 52.4
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Inworp. Mitran met de inworp. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jarni verovert de bal door een tackle van achteren. Jarni speelt de bal door. Davico rent richting de bal. Botea onderschept slim de pass. Botea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Botea rent richting de bal. Kıraç probeert naar een medespeler te passen. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel. Biçici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Edremit spor 0:1

16e minuut.
Securi rent richting de bal. Securi haalt uit met een fantastische trap. Arnaudov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kıraç is nu in balbezit. Jarni bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarni geeft een hoge lob. Securi rent richting de bal. Securi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Edremit spor 0:2

21e minuut.
Botea speelt de bal door. Satyga rent richting de bal. Kıraç speelt de bal door. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Biçici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Suwak geeft een hoge lob. Inworp. Mitran met een snelle inworp. Satyga geeft een lange en hoge pass. Securi krijgt zijn hoofd ertegen. Biçici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Botea met de inworp. Satyga rent richting de bal. Satyga probeert naar een medespeler te passen. Botea geeft de bal voor. Securi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Davico geeft een hoge lob. Inworp. Jarni met de inworp. Botea geeft een hoge lob. Securi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Richter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Satyga raakt geblesseerd tijdens het duel. Koszyc met een snel genomen vrije trap. Securi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Edremit spor 0:3

35e minuut.
Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Richter de bal. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Edremit spor 0:4

42e minuut.
Suwak kopt de bal weg. Koszyc probeert de bal met de borst te controleren. Koszyc speelt de bal door. Botea is nu in balbezit. Botea geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Securi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Edremit spor 0:5

45e minuut.
Botea is nu in balbezit. Botea speelt de bal door. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi schiet op doel. Biçici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Edremit spor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istanbul FC 1970 73%, Edremit spor 27%.
Istanbul FC 1970 - Edremit spor 0:6

61e minuut.
Koszyc geeft een lange en hoge pass. Davico kopt de bal weg. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Karamanolis is nu in balbezit. Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga met een sublieme pass. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Securi kopt de bal weg. Botea probeert naar een medespeler te passen. Jarni met een sublieme pass. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Edremit spor 0:7

76e minuut.
Arnaudov verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitran met een snelle inworp. Satyga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Koszyc verovert de bal door een tackle van achteren. Koszyc geeft een hoge lob. Securi rent richting de bal. Securi schiet op doel. Biçici probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Koszyc passt de bal met de wreef. Botea is nu in balbezit. Botea speelt de bal door. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Edremit spor 0:8

82e minuut.
Hain met een sublieme pass. Davico heeft problemen om de bal te vangen. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Koszyc passt de bal zonder na te denken. Mitran rent richting de bal. Mitran passt de bal met de wreef. Satyga is nu in balbezit. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Biçici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Suwak de bal. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Edremit spor 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istanbul FC 1970 77%, Edremit spor 23%.
Istanbul FC 1970 - Edremit spor 0:9