Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarikamışspor Maltepe SK
433 majesty Tactiek ERİME BASLADI
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26 gemiddelde waardering 40.4
matig Schieten goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


7e minuut.
Grideanu rent richting de bal. Grideanu probeert naar een medespeler te passen. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel. Taşoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Maltepe SK 0:1

17e minuut.
Chulev rent richting de bal. Chulev geeft de bal voor. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel. Taşoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Şamlı passt de bal in één keer door. Kazandibi rent richting de bal. Tutkowski onderschept slim de pass. Tutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Maltepe SK 0:2

22e minuut.
Oral geeft een lange en hoge pass. Grideanu kopt de bal weg. Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Maltepe SK 0:3

26e minuut.
Chulev passt de bal zonder na te denken. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een hoge lob. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Pittella passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chulev de bal. Chulev geeft een lange en hoge pass. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski schiet op doel. Taşoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Chulev met een sublieme pass. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky passt de bal in één keer door. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bochinsky passt de bal in één keer door. Karan rent richting de bal. Torlak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karan raakt geblesseerd tijdens het duel. Şamlı met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bartın rent richting de bal. Bartın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Maltepe SK 1:3

43e minuut.
Bursalıoğlu is nu in balbezit. Chulev onderschept slim de pass. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Maltepe SK 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 66%, Maltepe SK 34%.
sarikamışspor - Maltepe SK 1:4

47e minuut.
Chulev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tutkowski de bal. Kazandibi is nu in balbezit. Tutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tutkowski schiet op doel. Taşoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Grideanu speelt de bal door. Chulev rent richting de bal. Chulev passt de bal in één keer door. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Maltepe SK 1:5

55e minuut.
Bochinsky met een snelle inworp. Chulev rent richting de bal. Chulev geeft de bal voor. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Karan heeft problemen om de bal te vangen. Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı onderschept slim de pass. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan geeft een hoge lob. Berkebay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Chulev is nu in balbezit. Chulev passt de bal in één keer door. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pittella met een sublieme pass. Grideanu rent richting de bal. Grideanu passt de bal met de wreef. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Maltepe SK 1:6

73e minuut.
Chulev speelt de bal door. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu passt de bal in één keer door. Ceylan is nu in balbezit. Ceylan passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Maltepe SK 1:7

80e minuut.
Tutkowski passt de bal in één keer door. Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan geeft de bal voor. Türünk kopt de bal weg. Ceylan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chulev speelt de bal door. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Ceylan is nu in balbezit. Ceylan geeft een lange en hoge pass. Taşoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Ceylan is nu in balbezit. Boray schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boray krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Taşoğlu met een harde bal richting middenveld. Grideanu kopt de bal weg. Daar is Türünk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 76%, Maltepe SK 24%.
sarikamışspor - Maltepe SK 1:7