Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metrukhane spor kulübü mahalle city
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Orhun met een snelle inworp. Aladağ rent richting de bal. Aladağ speelt de bal door. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar schiet op doel. Özgür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrukhane spor kulübü - mahalle city 1:0

25e minuut.
Aladağ probeert naar een medespeler te passen. Başarır is nu in balbezit. Başarır speelt de bal door. Koçlar rent richting de bal. Koçlar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bolkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bolkan is nu in balbezit. Bolkan passt de bal zonder na te denken. Rodoplu rent richting de bal. Koçlar verovert de bal door een tackle van achteren. Koçlar draait met de bal, schiet en ... Özgür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrukhane spor kulübü 55%, mahalle city 45%.
Metrukhane spor kulübü - mahalle city 1:0

57e minuut.
Fer rent richting de bal. Saygı rent richting de bal. Fer verovert de bal door een tackle van achteren. Karakoç onderschept slim de pass. Karakoç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Alperensoy verovert de bal door een tackle van achteren. Alperensoy passt de bal met de wreef. Bolkan is nu in balbezit. Bolkan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Adanalı de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kaplan passt de bal met de wreef. Ufkabakan speelt de bal door. Altınapa rent richting de bal. Koçlar verovert de bal door een tackle van achteren. Koçlar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Göksu passt de bal zonder na te denken. Ufkabakan is nu in balbezit. Saygı maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Saygı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrukhane spor kulübü 48%, mahalle city 52%.
Metrukhane spor kulübü - mahalle city 1:0