Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BEŞİKTAŞ10 Team Skeet
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Battalgazi speelt de bal door. Kocatürk rent richting de bal. Kocatürk speelt de bal door. Zoralmaz is nu in balbezit. Zoralmaz draait met de bal, schiet en ... Eloğlu bokst de bal weg.

24e minuut.
Pehlivan speelt de bal door. Fakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakiroğlu onderschept slim de pass. Fakiroğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Çimci probeert naar een medespeler te passen. Aksakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Önür tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Önür krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Deniz onderschept slim de pass. Duran rent richting de bal. Battalgazi rent richting de bal. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Duran passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soyubüyük bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan onderschept slim de pass. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ10 - Team Skeet 0:1

41e minuut.
Zoralmaz is nu in balbezit. Zoralmaz met een sublieme pass. Önür rent richting de bal. Önür draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Bülbül de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BEŞİKTAŞ10 - Team Skeet 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEŞİKTAŞ10 56%, Team Skeet 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BEŞİKTAŞ10 - Team Skeet 1:1

55e minuut.
Eşli passt de bal met de wreef. Önür is nu in balbezit. Bülbül probeert naar een medespeler te passen. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Karaali verovert de bal door een tackle van achteren. Karaali probeert naar een medespeler te passen. Eşli is nu in balbezit. Kocatürk verovert de bal door een tackle van achteren. Kocatürk geeft de bal voor. Eloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Buluş geeft de bal voor. Inworp. Kar met de inworp. Duran is nu in balbezit. Duran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEŞİKTAŞ10 49%, Team Skeet 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BEŞİKTAŞ10 - Team Skeet 1:1