Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BEŞİKTAŞ jk Osmanlı SK
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Akça verovert de bal door een tackle van achteren. Akça geeft een hoge lob. Kocabıyık kopt de bal weg. Bilecikliler geeft een hoge lob. Paal! Ata is nu in balbezit. Ata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ jk - Osmanlı SK 1:0

12e minuut.
Dere onderschept slim de pass. Dere passt de bal met de wreef. Ötkün met een sublieme pass. Ata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tektan probeert naar een medespeler te passen. Bilecikliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikliler probeert naar een medespeler te passen. Ata rent richting de bal. Ata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ jk - Osmanlı SK 2:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Akça de bal onder controle te krijgen. Ata rent richting de bal. Klungelig pakt Binboğa de bal. Ata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Büyükarslan trapt de bal weg van het doel. Daar is Kekilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binboğa rent richting de bal. Binboğa draait met de bal, schiet en ... Uyumlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Tunç probeert naar een medespeler te passen. Çakı rent richting de bal. Dere rent richting de bal. Türkcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkcan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Şam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çakı rent richting de bal. Çakı probeert naar een medespeler te passen. Binboğa is nu in balbezit. Binboğa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Özergin verovert de bal door een tackle van achteren. Özergin geeft een lange en hoge pass. Ata probeert de bal aan de voet te houden. Ata draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Patikçi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ jk - Osmanlı SK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEŞİKTAŞ jk 41%, Osmanlı SK 59%.
BEŞİKTAŞ jk - Osmanlı SK 3:0

50e minuut.
Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün passt de bal met de wreef. Ata is nu in balbezit. Ata schiet op doel. Uyumlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rüya met een snelle inworp. Kekilli is nu in balbezit. Kekilli geeft een lange en hoge pass. Türkcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ jk - Osmanlı SK 3:1

81e minuut.
Binboğa passt de bal met de wreef. Büyükarslan is nu in balbezit. Ötkün schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Büyükarslan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Büyükarslan kan niet meer verder spelen. Ulaş komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Boğazlı geeft een hoge lob. Ötkün heeft problemen om de bal te vangen. Ulaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulaş krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Gümüşgöz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boyar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEŞİKTAŞ jk 56%, Osmanlı SK 44%.
BEŞİKTAŞ jk - Osmanlı SK 3:1