Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maltepe SK Istanbul FC 1970
ERİME BASLADI Tactiek move
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 34.1
redelijk Schieten matig
zwak Passen matig
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ceylan zal de hoekschop nemen. Bochinsky rent richting de bal. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Suwak is nu in balbezit. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Biçici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tutkowski is nu in balbezit. Davico onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bochinsky neemt de hoekschop. Tutkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter passt de bal in één keer door. Cankurtaran met een sublieme pass. Terlikçi rent richting de bal. Terlikçi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 33%, Istanbul FC 1970 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maltepe SK - Istanbul FC 1970 0:0

54e minuut.
Chulev met een sublieme pass. Bochinsky heeft problemen om de bal te vangen. Bochinsky met een sublieme pass. Klungelig pakt Tutkowski de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - Istanbul FC 1970 1:0

58e minuut.
Karamanolis rent richting de bal. Chulev onderschept slim de pass. Chulev passt de bal met de wreef. Tutkowski rent richting de bal. Biçici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - Istanbul FC 1970 2:0

67e minuut.
Bochinsky kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Richter de bal onder controle te krijgen. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski schiet op doel. Arnaudov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biçici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Davico onderschept slim de pass. Tutkowski is nu in balbezit. Davico onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bochinsky neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Suwak geeft een lange en hoge pass. Davico heeft problemen om de bal te vangen. Davico verovert de bal door een tackle van achteren. Tutkowski probeert de bal met de borst te controleren. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Grideanu geeft een hoge lob. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Davico de bal. Tutkowski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bochinsky zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Arnaudov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tutkowski is nu in balbezit. Richter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Richter krijgt een gele kaart. Terlikçi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pozantı komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Zileli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suwak de bal. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biçici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bochinsky rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bochinsky zal de hoekschop nemen. Pozantı rent richting de bal. Grideanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grideanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 36%, Istanbul FC 1970 64%.
Maltepe SK - Istanbul FC 1970 2:0