Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edremit spor sarikamışspor
Attack Tactiek 433 majesty
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 24.8
very good Schieten weak
very good Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Türünk rent richting de bal. Securi verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - sarikamışspor 1:0

6e minuut.
Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boray begaat een overtreding. Boray krijgt een gele kaart. Satyga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Satyga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Securi rent richting de bal. Securi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Securi is nu in balbezit. Securi passt de bal met de wreef. Satyga heeft problemen om de bal te vangen. Satyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - sarikamışspor 2:0

11e minuut.
Koszyc met een sublieme pass. Mitran is nu in balbezit. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Satyga rent richting de bal. Satyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - sarikamışspor 3:0

13e minuut.
Bursalıoğlu rent richting de bal. Securi verovert de bal door een tackle van achteren. Securi passt de bal met de wreef. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Securi geeft de bal voor. Mitran is nu in balbezit. Mitran passt de bal met de wreef. Satyga is nu in balbezit. Satyga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Taşoğlu met een sublieme pass. Koszyc rent richting de bal. Koszyc probeert naar een medespeler te passen. Satyga rent richting de bal. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Kazandibi rent richting de bal. Securi onderschept slim de pass. Securi speelt de bal door. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga geeft een lange en hoge pass. Securi maakt een snoekduik en kopt de bal. Taşoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kazandibi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Botea zal de hoekschop nemen. Türünk kopt de bal weg. Taşoğlu bokst de bal weg. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - sarikamışspor 4:0

35e minuut.
Eftimescu geeft een hoge lob. Kazandibi rent richting de bal. Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - sarikamışspor 5:0

40e minuut.
Jarni is nu in balbezit. Bursalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Bartın bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartın draait met de bal, schiet en ... Escanilla bokst de bal weg. Karan rent richting de bal. Karan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - sarikamışspor 5:1

41e minuut.
Iğdırlı passt de bal in één keer door. Inworp. Mitran met een snelle inworp. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Taşoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 22%, sarikamışspor 78%.
Edremit spor - sarikamışspor 5:1

48e minuut.
Boray bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Mitran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Satyga rent richting de bal. Satyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Şamlı kopt de bal weg. Koszyc rent richting de bal. Koszyc probeert naar een medespeler te passen. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Taşoğlu trapt de bal weg van het doel. Iğdırlı kopt de bal weg. Securi rent richting de bal. Securi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - sarikamışspor 6:1

53e minuut.
Daar is Şamlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursalıoğlu rent richting de bal. Securi onderschept slim de pass. Securi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - sarikamışspor 7:1

55e minuut.
Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz geeft de bal voor. Mitran met een sublieme pass. Satyga rent richting de bal. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Taşoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Satyga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Taşoğlu trapt de bal weg. Jarni bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarni draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mitran zal de hoekschop nemen. Satyga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jarni is nu in balbezit. Satyga rent richting de bal. Jarni rent richting de bal. Jarni draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - sarikamışspor 8:1

67e minuut.
Jarni passt de bal in één keer door. Botea rent richting de bal. Botea geeft de bal voor. Daar is Securi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Securi draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu bokst de bal weg. Klungelig pakt Türünk de bal. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Satyga heeft problemen om de bal te vangen. Satyga draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - sarikamışspor 9:1

76e minuut.
Botea geeft de bal voor. Boray heeft problemen om de bal te vangen. Mitran geeft een lange en hoge pass. Satyga rent richting de bal. Satyga schiet op doel. Taşoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edremit spor - sarikamışspor 10:1

76e minuut.
Algranati komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Şamlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Türünk de bal. Satyga rent richting de bal. Jarni bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarni haalt uit met een fantastische trap. Taşoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea passt de bal in één keer door. Algranati bereikt de bal nog maar net als eerste. Algranati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edremit spor 26%, sarikamışspor 74%.
Edremit spor - sarikamışspor 10:1