Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahalle city Edremit spor
Normal Tactiek haadiiiii
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 51.8
poor Schieten excellent
average Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Satyga passt de bal in één keer door. Daar is Securi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi verovert de bal door een tackle van achteren. Securi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahalle city - Edremit spor 0:1

7e minuut.
Altınapa probeert de bal met de borst te controleren. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Piotrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. Securi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı geeft een lange en hoge pass. Jarni heeft problemen om de bal te vangen. Jarni geeft de bal voor. Securi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahalle city - Edremit spor 0:2

10e minuut.
Mitran passt de bal in één keer door. Jarni is nu in balbezit. Jarni speelt de bal door. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Satyga de bal. Satyga met een sublieme pass. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Adanalı de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piotrowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Securi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Piotrowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Başarır de bal. Securi rent richting de bal. Securi schiet op doel. Adanalı probeert de bal aan de voet te houden. Özgür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adanalı is nu in balbezit. Securi verovert de bal door een tackle van achteren. Securi schiet op doel. Özgür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahalle city - Edremit spor 0:3

13e minuut.
Securi passt de bal met de wreef. Satyga rent richting de bal. Varna bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga onderschept slim de pass. Satyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahalle city - Edremit spor 0:4

20e minuut.
Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga passt de bal in één keer door. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi schiet op doel. Adanalı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Jarni verovert de bal door een tackle van achteren. Jarni geeft een lange en hoge pass. Başarır bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi onderschept slim de pass. Securi haalt uit met een fantastische trap. Özgür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Piotrowicz passt de bal in één keer door. Satyga is nu in balbezit. Satyga geeft een hoge lob. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahalle city - Edremit spor 0:5

27e minuut.
Saygı heeft problemen om de bal te vangen. Securi verovert de bal door een tackle van achteren. Securi passt de bal zonder na te denken. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

28e minuut.
Koszyc kopt de bal weg. Rodoplu heeft problemen om de bal te vangen. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Özgür met een harde bal richting middenveld. Jarni kopt de bal weg. Satyga heeft problemen om de bal te vangen. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz passt de bal in één keer door. Securi is nu in balbezit. Securi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahalle city - Edremit spor 0:6

33e minuut.
Koszyc kopt de bal weg. Satyga rent richting de bal. Satyga passt de bal in één keer door. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Özgür trapt de bal weg. Koszyc speelt de bal door. Klungelig pakt Securi de bal. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Karakoç kopt de bal weg. Hain probeert naar een medespeler te passen. Jarni bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarni passt de bal in één keer door. Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. Özgür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Altınapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi onderschept slim de pass. Satyga rent richting de bal. Satyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahalle city - Edremit spor 0:7

45e minuut.
Securi geeft een hoge lob. Satyga rent richting de bal. Satyga passt de bal zonder na te denken. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahalle city 88%, Edremit spor 12%.
mahalle city - Edremit spor 0:7

46e minuut.
Securi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saygı. Securi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jarni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piotrowicz kopt de bal weg. Daar is Satyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Securi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

46e minuut.
Özgür met een harde bal richting middenveld. Mitran kopt de bal weg. Kankardeş is nu in balbezit. Satyga onderschept slim de pass. Satyga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Adanalı de bal. Securi is nu in balbezit. Securi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Jarni kopt de bal weg. Daar is Satyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satyga probeert naar een medespeler te passen. Securi is nu in balbezit. Securi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi haalt uit met een fantastische trap. Özgür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahalle city - Edremit spor 0:8

51e minuut.
Adanalı speelt de bal door. Jarni met een sublieme pass. Piotrowicz speelt de bal door. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Adanalı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitran met de inworp. Satyga rent richting de bal. Satyga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Özgür trapt de bal weg van het doel. Mitran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitran geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Satyga de bal. Satyga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Adanalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Securi is nu in balbezit. Securi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Satyga de bal. Satyga speelt de bal door. Securi is nu in balbezit. Securi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahalle city - Edremit spor 0:9

59e minuut.
Hain geeft de bal voor. Altın probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Satyga kopt de bal weg. Securi is nu in balbezit. Securi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Adanalı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piotrowicz met de inworp. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kankardeş is nu in balbezit. Mitran verovert de bal door een tackle van achteren. Mitran geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Adanalı geeft de bal voor. Jarni kopt de bal weg. Klungelig pakt Piotrowicz de bal. Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. Securi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Satyga rent richting de bal. Varna is nu in balbezit. Satyga onderschept slim de pass. Satyga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Securi de bal onder controle te krijgen. Paal!

67e minuut.
Klungelig pakt Jarni de bal. Jarni probeert naar een medespeler te passen. Piotrowicz speelt de bal door. Securi rent richting de bal. Securi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Karakoç probeert de bal aan de voet te houden. Koszyc rent richting de bal. Koszyc passt de bal zonder na te denken. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Koszyc met een sublieme pass. Mitran rent richting de bal. Mitran geeft een lange en hoge pass. Securi rent richting de bal. Securi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Satyga de bal. Satyga speelt de bal door. Başarır heeft problemen om de bal te vangen. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Piotrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowicz probeert naar een medespeler te passen. Altınapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi onderschept slim de pass. Securi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Securi schiet op doel. Adanalı probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piotrowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Securi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Özgür trapt de bal weg van het doel. Saygı kopt de bal weg. Adanalı probeert de bal met de borst te controleren. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Özgür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Koszyc speelt de bal door. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi draait met de bal, schiet en ... Özgür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahalle city - Edremit spor 0:10

86e minuut.
Mitran is nu in balbezit. Satyga speelt de bal door. Securi rent richting de bal. Securi draait met de bal, schiet en ... Özgür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahalle city - Edremit spor 0:11

89e minuut.
Securi passt de bal met de wreef. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz geeft een hoge lob. Securi rent richting de bal. Securi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahalle city 86%, Edremit spor 14%.
mahalle city - Edremit spor 0:11