Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GöztepeSK Maltepe SK
Normal Tactiek ERİME BASLADI
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 35.8
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Grideanu passt de bal met de wreef. Daar is Tuğracıbaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Özbakar de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Grideanu rent richting de bal. Grideanu met een sublieme pass. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:1

10e minuut.
Aksal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu verovert de bal door een tackle van achteren. Grideanu met een sublieme pass. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kırklarelilioğlu probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bochinsky zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Tutkowski de bal. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Özbakar trapt de bal weg van het doel. Chulev is nu in balbezit. Chulev passt de bal in één keer door. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:2

21e minuut.
Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaziantepli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grideanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pittella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kırklarelilioğlu met een sublieme pass. Teke probeert de bal aan de voet te houden. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chulev speelt de bal door. Bochinsky heeft problemen om de bal te vangen. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teke trapt de bal weg. Grideanu kopt de bal weg. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Özbakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski onderschept slim de pass. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Teke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kırklarelilioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:3

38e minuut.
Pittella is nu in balbezit. Pittella geeft een hoge lob. Daar is Hanefi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:4

39e minuut.
Ceylan met de inworp. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu speelt de bal door. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:5

43e minuut.
Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan passt de bal met de wreef. Kırklarelilioğlu is nu in balbezit. Tutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Teke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:6

45e minuut.
Ceylan passt de bal met de wreef. Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev passt de bal zonder na te denken. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GöztepeSK 79%, Maltepe SK 21%.
GöztepeSK - Maltepe SK 0:7

46e minuut.
Torlak geeft een lange en hoge pass. Ceylan speelt de bal door. Chulev speelt de bal door. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Teke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Ceylan probeert naar een medespeler te passen. Tutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:8

55e minuut.
Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev onderschept slim de pass. Chulev geeft een hoge lob. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ceylan is nu in balbezit. Ceylan passt de bal met de wreef. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:9

60e minuut.
Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Bochinsky met een sublieme pass. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:10

63e minuut.
Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan geeft een lange en hoge pass. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. Teke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:11

67e minuut.
Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Grideanu rent richting de bal. Grideanu met een sublieme pass. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Babaşahin heeft problemen om de bal te vangen. Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan geeft een hoge lob. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:12

82e minuut.
Bochinsky met de inworp. Chulev rent richting de bal. Chulev geeft een hoge lob. Tutkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırklarelilioğlu probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chulev rent richting de bal. Chulev probeert naar een medespeler te passen. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. Teke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bochinsky zal de hoekschop nemen. Tutkowski springt en kopt de bal. Teke bokst de bal weg.

89e minuut.
Ceylan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu passt de bal in één keer door. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chulev heeft problemen om de bal te vangen. Chulev met een sublieme pass. Bochinsky met een sublieme pass. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GöztepeSK - Maltepe SK 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GöztepeSK 71%, Maltepe SK 29%.
GöztepeSK - Maltepe SK 0:13