Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Istanbul FC 1970 Team Skeet
move Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 20.8
adequate Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Cankurtaran probeert naar een medespeler te passen. Eder rent richting de bal. Eder passt de bal met de wreef. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer haalt uit met een fantastische trap. Rumcajs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Eder is nu in balbezit. Akıncı is nu in balbezit. Akıncı met een sublieme pass. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak schiet op doel. Eloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Team Skeet 1:0

11e minuut.
Daar is Suwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deniz rent richting de bal. Suwak verovert de bal door een tackle van achteren. Suwak haalt uit met een fantastische trap. Hocalar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Team Skeet 2:0

14e minuut.
Daar is Ada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ada passt de bal in één keer door. Suwak rent richting de bal. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Team Skeet 3:0

15e minuut.
Klungelig pakt Aksakal de bal. Aksakal geeft een hoge lob. Kıraç kopt de bal weg. Ada rent richting de bal. Ada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Akıncı geeft een hoge lob. Aksakal is nu in balbezit. Suwak onderschept slim de pass. Suwak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bülbül de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ada geeft een lange en hoge pass. Aksakal probeert de bal aan de voet te houden. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak schiet op doel. Eloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Ada draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Eloğlu trapt de bal weg. Kıraç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıraç geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Deniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwak rent richting de bal. Bülbül rent richting de bal. Suwak onderschept slim de pass. Suwak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cankurtaran heeft problemen om de bal te vangen. Cankurtaran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Team Skeet 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istanbul FC 1970 37%, Team Skeet 63%.
Istanbul FC 1970 - Team Skeet 4:0

55e minuut.
Cankurtaran met een sublieme pass. Suwak rent richting de bal. Suwak schiet op doel. Bülbül probeert de bal aan de voet te houden. Eloğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Team Skeet 5:0

58e minuut.
Fakiroğlu geeft de bal voor. Özdinçer is nu in balbezit. Met opzet legt Weigall zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Weigall moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Weigall schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Richter kan de bal niet met de borst controleren. Richter geeft de bal voor. Daar is Ada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak draait met de bal, schiet en ... Eloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Team Skeet 6:0

64e minuut.
Kıraç passt de bal zonder na te denken. Richter speelt de bal door. Suwak rent richting de bal. Suwak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - Team Skeet 7:0

67e minuut.
Cankurtaran probeert naar een medespeler te passen. Ada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ada onderschept slim de pass. Ada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Duran heeft problemen om de bal te vangen. Akıncı rent richting de bal. Duran begaat een overtreding. Duran krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Eder is nu in balbezit. Cankurtaran verovert de bal door een tackle van achteren. Cankurtaran probeert naar een medespeler te passen. Suwak controleert de bal met de borst. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eloğlu trapt de bal weg. Akıncı kopt de bal weg. Suwak is nu in balbezit. Suwak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Eloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak verovert de bal door een tackle van achteren. Suwak geeft een hoge lob. Kıraç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıraç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istanbul FC 1970 23%, Team Skeet 77%.
Istanbul FC 1970 - Team Skeet 7:0