Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adana D.S. BEŞİKTAŞ10
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Cesur is nu in balbezit. Cesur passt de bal in één keer door. Fırıncıoğlu speelt de bal door. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kazandibi geeft de bal voor. Battalgazi probeert de bal aan de voet te houden. Karaali speelt de bal door. Zoralmaz heeft problemen om de bal te vangen. Zoralmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Cesur passt de bal in één keer door. Fırıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fırıncıoğlu passt de bal met de wreef. Önür is nu in balbezit. Önür draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana D.S. 57%, BEŞİKTAŞ10 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana D.S. - BEŞİKTAŞ10 0:0

52e minuut.
Cesur heeft problemen om de bal te vangen. Zoralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoralmaz probeert naar een medespeler te passen. Önür rent richting de bal. Önür schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana D.S. - BEŞİKTAŞ10 0:1

57e minuut.
Fırıncıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bilecikliler is nu in balbezit. Bilecikliler passt de bal zonder na te denken. Sümbül is nu in balbezit. Sümbül haalt uit met een fantastische trap. Aksaraylıoğlu bokst de bal weg.

60e minuut.
Tokaç geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kocatürk met de inworp. Zoralmaz probeert de bal met de borst te controleren. Zoralmaz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Özgüven de bal. Önür bereikt de bal nog maar net als eerste. Önür schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana D.S. - BEŞİKTAŞ10 0:2

68e minuut.
Çimci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bilecikliler komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bilecikliler geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Karaali de bal onder controle te krijgen. Bilecikliler rent richting de bal. Bilecikliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikliler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana D.S. - BEŞİKTAŞ10 1:2

70e minuut.
Önür passt de bal in één keer door. Bilecikliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikliler passt de bal zonder na te denken. Önür rent richting de bal. Önür geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bekdemir probeert wanhopig de bal te grijpen. Zoralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana D.S. - BEŞİKTAŞ10 1:3

81e minuut.
Kocatürk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tokaç de bal onder controle te krijgen. Komiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoralmaz onderschept slim de pass. Zoralmaz draait met de bal, schiet en ... Bekdemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana D.S. 68%, BEŞİKTAŞ10 32%.
Adana D.S. - BEŞİKTAŞ10 1:3