Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khanctor fc İMRANLI
Normal Tactiek 532de
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 38.7
average Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Rychłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olkowski rent richting de bal. Olkowski geeft een hoge lob. Bejarano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:1

4e minuut.
Nəzərov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yörük de bal onder controle te krijgen. Olkowski is nu in balbezit. Olkowski geeft een hoge lob. Bejarano maakt een snoekduik en kopt de bal. Çamdeviren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Birikimci rent richting de bal. Olkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano rent richting de bal. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:2

8e minuut.
Erbakır geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tangorra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olkowski probeert naar een medespeler te passen. Tangorra geeft een hoge lob. Çamdeviren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nəzərov krijgt zijn hoofd ertegen. Çamdeviren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:3

10e minuut.
Nəzərov passt de bal met de wreef. Bejarano rent richting de bal. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov draait met de bal, schiet en ... Çamdeviren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:4

14e minuut.
Bejarano speelt de bal door. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük is nu in balbezit. Nəzərov onderschept slim de pass. Nəzərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:5

20e minuut.
Erbakır kopt de bal weg. Klungelig pakt Birikimci de bal. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:6

25e minuut.
Nəzərov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzərov geeft een lange en hoge pass. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. Çamdeviren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:7

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tangorra met de inworp. Olkowski is nu in balbezit. Olkowski geeft de bal voor. Nəzərov springt en kopt de bal. Çamdeviren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Tangorra is nu in balbezit. Tangorra passt de bal in één keer door. Olkowski speelt de bal door. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano geeft een lange en hoge pass. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov draait met de bal, schiet en ... Erbakır probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:8

38e minuut.
Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov passt de bal met de wreef. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:9

39e minuut.
Mymon geeft een hoge lob. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov met een sublieme pass. Bejarano rent richting de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. Çamdeviren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Birikimci de bal. Tangorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Birikimci zijn tegenspeler op de grond. Birikimci krijgt een gele kaart. Tangorra raakt geblesseerd tijdens het duel. Amânar komt het veld opgelopen. Gaschen komt het veld opgelopen. Olkowski met een snel genomen vrije trap. Erbakır kopt de bal weg. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khanctor fc 79%, İMRANLI 21%.
khanctor fc - İMRANLI 0:10

46e minuut.
Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:11

50e minuut.
Olkowski is nu in balbezit. Olkowski geeft de bal voor. Erbakır kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yörük de bal onder controle te krijgen. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:12

51e minuut.
Bejarano passt de bal zonder na te denken. Nəzərov heeft problemen om de bal te vangen. Orakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov onderschept slim de pass. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap. Çamdeviren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:13

56e minuut.
Amânar kopt de bal weg. Panter bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nəzərov de bal. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Yörük geeft de bal voor. Genç kopt de bal weg. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov is nu in balbezit. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:14

61e minuut.
Punga komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nəzərov passt de bal in één keer door. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Nəzərov heeft problemen om de bal te vangen. Nəzərov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bejarano haalt uit met een fantastische trap. Olkowski probeert de bal aan de voet te houden. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar geeft een lange en hoge pass. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - İMRANLI 0:15

66e minuut.
Daar is Serengil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzərov onderschept slim de pass. Bejarano is nu in balbezit. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap. Çamdeviren bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szántai komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkowski onderschept slim de pass. Olkowski met een sublieme pass. Szántai rent richting de bal. Szántai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Tangorra met de inworp. Olkowski geeft de bal voor. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Orakçı de bal. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Szántai is nu in balbezit. Szántai passt de bal in één keer door. Nəzərov probeert de bal met de borst te controleren. Szántai rent richting de bal. Szántai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Pantenella komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kufa rent richting de bal. Kufa geeft een hoge lob. Yörük kan de bal niet met de borst controleren. Szántai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Olkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantenella bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkowski probeert naar een medespeler te passen. Szántai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khanctor fc 74%, İMRANLI 26%.
khanctor fc - İMRANLI 0:15