Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabznspr sokker fk
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ersönmez passt de bal in één keer door. Mert rent richting de bal. Oğuzata maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Oğuzata moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oğuzata schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Doğanyol verovert de bal door een tackle van achteren. Doğanyol met een sublieme pass. Değirmendere bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabznspr - sokker fk 1:0

9e minuut.
Vanlılar rent richting de bal. Vanlılar passt de bal met de wreef. Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendere verovert de bal door een tackle van achteren. Değirmendere schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Uluses geeft een lange en hoge pass. Daar is Turnasoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turnasoy passt de bal zonder na te denken. Değirmendere bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabznspr - sokker fk 2:0

23e minuut.
Kalkavan is nu in balbezit. Doğanyol onderschept slim de pass. Doğanyol passt de bal zonder na te denken. Değirmendere is nu in balbezit. Değirmendere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sedef met een sublieme pass. Değirmendere rent richting de bal. Kalkavan is nu in balbezit. Değirmendere onderschept slim de pass. Değirmendere draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabznspr 42%, sokker fk 58%.
Trabznspr - sokker fk 2:0

69e minuut.
Bahadır passt de bal met de wreef. Sedef rent richting de bal. Ersönmez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ersönmez krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Buluş draait met de bal, schiet en ... Oktar kopt de bal weg. Anadolu heeft problemen om de bal te vangen. Buluş is nu in balbezit. Buluş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Köylüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersönmez onderschept slim de pass. Ersönmez met een sublieme pass. Ramazanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazanoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabznspr 56%, sokker fk 44%.
Trabznspr - sokker fk 2:0