Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REYYAMARDİN sosr sportif
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Karaer geeft een hoge lob. Sevgen kopt de bal weg. Daar is Eldeviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ölmez is nu in balbezit. Ölmez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Arkın onderschept slim de pass. Karaisalı rent richting de bal. Pancar is nu in balbezit. Ölmez rent richting de bal. Ölmez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ekinözü schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hacıbektaşıveli de bal onder controle te krijgen. Özdeş verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Durmazakar neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tekirdağlılar is nu in balbezit. Karaer verovert de bal door een tackle van achteren. Karaer met een sublieme pass. Cezveci is nu in balbezit. Cezveci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ölmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Çuhadar de bal onder controle te krijgen. Cezveci rent richting de bal. Cezveci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REYYAMARDİN 55%, sosr sportif 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REYYAMARDİN - sosr sportif 0:0

51e minuut.
Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmez verovert de bal door een tackle van achteren. Ölmez probeert naar een medespeler te passen. Cezveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cezveci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ölmez rent richting de bal. Cezveci rent richting de bal. Ölmez rent richting de bal. Ölmez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eldeviren de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sevgen zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sevgen geeft de bal voor. Sapanatar speelt de bal door. Pancar kopt de bal weg. Ölmez rent richting de bal. Ölmez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
REYYAMARDİN - sosr sportif 0:1

89e minuut.
Pancar probeert naar een medespeler te passen. Ölmez is nu in balbezit. Arkın rent richting de bal. Ölmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REYYAMARDİN 56%, sosr sportif 44%.
REYYAMARDİN - sosr sportif 0:1