Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BJK1919 sokker fk
Attack Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Vanlılar onderschept slim de pass. Vanlılar geeft de bal voor. Turnasoy kopt de bal weg. Ramazanoğlu rent richting de bal. Ramazanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bakkaloğlu rent richting de bal. Bakkaloğlu passt de bal met de wreef. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk geeft de bal voor. Ağaoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BJK1919 - sokker fk 1:0

18e minuut.
Serden bereikt de bal nog maar net als eerste. Serden geeft de bal voor. Turnasoy kopt de bal weg. Ramazanoğlu rent richting de bal. Ramazanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Metal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BJK1919 - sokker fk 1:1

32e minuut.
Daar is Mert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ersönmez rent richting de bal. Ersönmez probeert naar een medespeler te passen. Asiltürkoğlu is nu in balbezit. Asiltürkoğlu geeft een hoge lob. Metal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Saklambaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Saklambaç passt de bal met de wreef. Belek bereikt de bal nog maar net als eerste. Belek haalt uit met een fantastische trap. Elbiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BJK1919 - sokker fk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BJK1919 49%, sokker fk 51%.
BJK1919 - sokker fk 2:1

59e minuut.
Inworp. Turnasoy met de inworp. Tekiray is nu in balbezit. Kalkavan is nu in balbezit. Kalkavan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mert onderschept slim de pass. Mert speelt de bal door. Buluş is nu in balbezit. Ramazanoğlu rent richting de bal. Ramazanoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Mert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazanoğlu is nu in balbezit. Ramazanoğlu schiet op doel. Çim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Metal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BJK1919 - sokker fk 2:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turnasoy met een snelle inworp. Bakkaloğlu probeert naar een medespeler te passen. Asiltürkoğlu rent richting de bal. Asiltürkoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Tekiray kopt de bal weg. Savaştürk controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ersönmez. Ersönmez krijgt een gele kaart. Savaştürk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saklambaç met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kalkavan speelt de bal door. Ersönmez is nu in balbezit. Ersönmez geeft een lange en hoge pass. Saklambaç speelt de bal door. Belek rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Uluses is nu in balbezit. Ağaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ağaoğlu geeft een lange en hoge pass. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. Elbiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BJK1919 51%, sokker fk 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BJK1919 - sokker fk 2:2