Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neckzl İMRANLI
ilhan var Tactiek 532de
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 37.7
goed Schieten goed
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Chachuła is nu in balbezit. Venneker is nu in balbezit. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła geeft de bal voor. Lustigh krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Olkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkowski passt de bal in één keer door. Rychłowski met een sublieme pass. Szántai is nu in balbezit. Szántai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kufa geeft een lange en hoge pass. Drăgan kopt de bal weg. Daar is Sarıoğlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano schiet op doel. Banek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Piwoński speelt de bal door. Săpunaru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejarano. Bejarano krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Rychłowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aspen de bal onder controle te krijgen. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano draait met de bal, schiet en ... Banek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - İMRANLI 0:1

45e minuut.
Punga komt het veld opgelopen. Efraimov komt het veld opgelopen. Pantenella komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neckzl 56%, İMRANLI 44%.
Neckzl - İMRANLI 0:1

50e minuut.
Klein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klein geeft een hoge lob. Szántai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai schiet op doel. Banek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - İMRANLI 0:2

61e minuut.
Inworp. Gaschen komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Gaschen de bal. Rozner met een sublieme pass. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker schiet op doel. Piwoński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - İMRANLI 1:2

75e minuut.
Săpunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Săpunaru passt de bal zonder na te denken. Rozner met een sublieme pass. Lustigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustigh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neckzl 46%, İMRANLI 54%.
Neckzl - İMRANLI 1:2