Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RedBull Kindar khanctor fc
Kindar-J Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 21.3
solide Schieten zwak
solide Passen zwak
goed Verdedigen slecht


8e minuut.
Çamdeviren geeft een hoge lob. Inworp. Erikçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jekić is nu in balbezit. Jekić geeft de bal voor. Çamdeviren bokst de bal weg.

10e minuut.
Çermik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić onderschept slim de pass. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić haalt uit met een fantastische trap. Çamdeviren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Paşaoğlu passt de bal zonder na te denken. Erikçi met een sublieme pass. Klungelig pakt Jekić de bal. Jekić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - khanctor fc 1:0

12e minuut.
Erikçi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seyyar komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Çamdeviren niet meer kan verder spelen. Belkıran komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Garuffi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Seyyar de bal. Seyyar speelt de bal door. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Seyyar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seyyar probeert naar een medespeler te passen. Paşaoğlu is nu in balbezit. Paşaoğlu geeft een hoge lob. Jekić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jekić probeert naar een medespeler te passen. Seyyar is nu in balbezit. Seyyar geeft een lange en hoge pass. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ... Belkıran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - khanctor fc 2:0

26e minuut.
Garuffi kopt de bal weg. Jekić heeft problemen om de bal te vangen. Birikimci is nu in balbezit. Jekić onderschept slim de pass. Jekić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Paşaoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Besteci is nu in balbezit. Yörük legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Besteci raakt geblesseerd tijdens het duel. Besteci legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Belkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyyar onderschept slim de pass. Seyyar probeert naar een medespeler te passen. Jekić is nu in balbezit. Jekić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jekić rent richting de bal. Çermik bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci onderschept slim de pass. Jekić is nu in balbezit. Jekić haalt uit met een fantastische trap. Belkıran bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedBull Kindar 10%, khanctor fc 90%.
RedBull Kindar - khanctor fc 2:0

49e minuut.
Bechlivanis geeft een lange en hoge pass. Yörük kopt de bal weg. Çermik heeft problemen om de bal te vangen. Besteci rent richting de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Seyyar is nu in balbezit. Seyyar geeft een hoge lob. Panter bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci onderschept slim de pass. Besteci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belkıran bokst de bal weg.

58e minuut.
Çermik bereikt de bal nog maar net als eerste. Garuffi verovert de bal door een tackle van achteren. Garuffi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jekić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jekić geeft een lange en hoge pass. Belkıran met een sublieme pass. Paşaoğlu kopt de bal weg. Besteci rent richting de bal. Besteci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Besteci speelt de bal door. Garuffi is nu in balbezit. Garuffi passt de bal zonder na te denken. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - khanctor fc 3:0

82e minuut.
Seyyar rent richting de bal. Seyyar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Erbakır de bal onder controle te krijgen. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedBull Kindar 21%, khanctor fc 79%.
RedBull Kindar - khanctor fc 3:0