Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REYYAMARDİN Galatasay
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
İlhanlı kopt de bal weg. Trabzonlu is nu in balbezit. Eldeviren begaat een overtreding. Eldeviren krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Dor rent richting de bal. Arkın onderschept slim de pass. Arkın passt de bal in één keer door. Ekinözü rent richting de bal. Ekinözü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurutluoğlu trapt de bal weg. Arkın kopt de bal weg. Tantan probeert de bal met de borst te controleren. Tantan draait met de bal, schiet en ... Kurutluoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Türük is nu in balbezit. Türük passt de bal in één keer door. Tekirdağlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabzonlu is nu in balbezit. Trabzonlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Çuhadar is nu in balbezit. Çuhadar geeft een hoge lob. Burhanoğlu kopt de bal weg. Tekin kan de bal niet met de borst controleren. Tekin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tekin met de inworp. Türük bereikt de bal nog maar net als eerste. Türük passt de bal met de wreef. Trabzonlu rent richting de bal. Trabzonlu schiet op doel. Sapanatar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REYYAMARDİN 56%, Galatasay 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REYYAMARDİN - Galatasay 0:0

54e minuut.
Arkın met een sublieme pass. Ekinözü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekinözü passt de bal zonder na te denken. Tantan is nu in balbezit. Tantan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kırmızı rent richting de bal. Kırmızı probeert naar een medespeler te passen. Burhanoğlu is nu in balbezit. Gezgin rent richting de bal. Gezgin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bitlisliler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siverek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REYYAMARDİN 46%, Galatasay 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REYYAMARDİN - Galatasay 0:0