Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sosr sportif Meaq sk
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Sevgen speelt de bal door. Ölmez is nu in balbezit. Ölmez met een sublieme pass. Cezveci is nu in balbezit. Cezveci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Karaer probeert naar een medespeler te passen. Öksüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Öksüz verovert de bal door een tackle van achteren. Öksüz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sosr sportif - Meaq sk 0:1

17e minuut.
Balaban geeft een hoge lob. Daar is Pancar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancar rent richting de bal. Pancar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Karaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaer geeft de bal voor. Daar is Küllüoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ölmez is nu in balbezit. Ölmez schiet op doel. Özakman bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sosr sportif 48%, Meaq sk 52%.
sosr sportif - Meaq sk 0:1

49e minuut.
Sevgen rent richting de bal. Balaban onderschept slim de pass. Balaban probeert naar een medespeler te passen. İsyankar is nu in balbezit. İsyankar draait met de bal, schiet en ... Ergani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Küllüoğlu rent richting de bal. Küllüoğlu speelt de bal door. İsyankar met een sublieme pass. Demirezen rent richting de bal. Demirezen passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ergani trapt de bal weg van het doel. Ölmez kopt de bal weg. Susuzoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Cezveci onderschept slim de pass. Cezveci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Karaer speelt de bal door. Cezveci is nu in balbezit. Susuzoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cezveci onderschept slim de pass. Cezveci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sosr sportif - Meaq sk 1:1

59e minuut.
Küllüoğlu is nu in balbezit. Ölmez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Küllüoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Küllüoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Öksüz rent richting de bal. Öksüz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Öksüz is nu in balbezit. Öksüz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Afyonkarahisarlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Afyonkarahisarlıoğlu geeft de bal voor. İsyankar kopt de bal weg. Öksüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Öksüz schiet op doel. Ergani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Özdeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaer probeert de bal met de borst te controleren. Karaer probeert naar een medespeler te passen. Ölmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sosr sportif 41%, Meaq sk 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sosr sportif - Meaq sk 1:1