Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İMRANLI sosr sportif
532de Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
adequate Passen hopeless
average Verdedigen weak


5e minuut.
Tangorra passt de bal in één keer door. Bejarano rent richting de bal. Bejarano passt de bal in één keer door. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap. Başak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Drăgan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altıntaş. Drăgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Efraimov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nəzərov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Nəzərov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hacıbektaşıveli ... Strafschop! Hacıbektaşıveli krijgt een gele kaart. Nəzərov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bejarano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - sosr sportif 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özarslan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nəzərov speelt de bal door. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - sosr sportif 2:0

15e minuut.
Tangorra met de inworp. Pancar rent richting de bal. Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano geeft een lange en hoge pass. Nəzərov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Başak met een harde bal richting middenveld. Özarslan kopt de bal weg. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano draait met de bal, schiet en ... Başak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Özarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Özarslan geeft een lange en hoge pass. Tangorra met een sublieme pass. Bejarano heeft problemen om de bal te vangen. Bejarano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Altıntaş rent richting de bal. Nəzərov onderschept slim de pass. Nəzərov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bejarano de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Efraimov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tangorra met een snelle inworp. Bejarano rent richting de bal. Bejarano geeft een hoge lob. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap. Başak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - sosr sportif 3:0

37e minuut.
Bejarano is nu in balbezit. Özdeş verovert de bal door een tackle van achteren. Özdeş passt de bal zonder na te denken. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mymon rent richting de bal. Mymon passt de bal met de wreef. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov schiet op doel. Başak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Başak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İMRANLI 29%, sosr sportif 71%.
İMRANLI - sosr sportif 3:0

46e minuut.
Szántai komt het veld opgelopen. Pantenella komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Drăgan onderschept slim de pass. Efraimov is nu in balbezit. Altıntaş is nu in balbezit. Efraimov onderschept slim de pass. Efraimov geeft de bal voor. Başak bokst de bal weg. Szántai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - sosr sportif 4:0

52e minuut.
Başak probeert naar een medespeler te passen. Özarslan kopt de bal weg. Efraimov rent richting de bal. Szántai controleert de bal met de borst. Szántai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mymon speelt de bal door. Tangorra is nu in balbezit. Tangorra passt de bal met de wreef. Szántai rent richting de bal. Szántai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pancar is nu in balbezit. Tangorra onderschept slim de pass. Tangorra probeert naar een medespeler te passen. Szántai rent richting de bal. Szántai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pantenella bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantenella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Efraimov met een snel genomen vrije trap. Daar is Hacıbektaşıveli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szántai rent richting de bal. Szántai schiet op doel. Başak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tangorra is nu in balbezit. Tangorra passt de bal in één keer door. Pantenella heeft problemen om de bal te vangen. Pantenella schiet op doel. Na een snelle pass probeert Erdoğan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tangorra verovert de bal door een tackle van achteren. Tangorra passt de bal in één keer door. Daar is Pantenella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pantenella rent richting de bal. Pantenella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - sosr sportif 5:0

83e minuut.
Daar is Cezveci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özarslan rent richting de bal. Cezveci verovert de bal door een tackle van achteren. Szántai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - sosr sportif 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İMRANLI 41%, sosr sportif 59%.
İMRANLI - sosr sportif 6:0