Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khanctor fc REYYAMARDİN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten hopeloos
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Karaisalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaisalı met een sublieme pass. Çuhadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Serengil onderschept slim de pass. Serengil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci passt de bal in één keer door. Tekirdağlılar rent richting de bal. Genç rent richting de bal. Genç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Erbakır verovert de bal door een tackle van achteren. Erbakır geeft de bal voor. Klungelig pakt Arkın de bal. Serengil rent richting de bal. Serengil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Yazmacı passt de bal met de wreef. Tekirdağlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekirdağlılar passt de bal in één keer door. Serengil rent richting de bal. Serengil draait met de bal, schiet en ... Sapanatar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - REYYAMARDİN 1:0

33e minuut.
Serengil is nu in balbezit. Yazmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozova onderschept slim de pass. Serengil onderschept slim de pass. Serengil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khanctor fc - REYYAMARDİN 2:0

37e minuut.
Arkın passt de bal zonder na te denken. Kördüğüm rent richting de bal. Kördüğüm probeert naar een medespeler te passen. Serengil bereikt de bal nog maar net als eerste. Serengil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Panter de bal. Tantan rent richting de bal. Tantan passt de bal zonder na te denken. Ekinözü is nu in balbezit. Ekinözü haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khanctor fc 47%, REYYAMARDİN 53%.
khanctor fc - REYYAMARDİN 2:0

50e minuut.
Genç kopt de bal weg. Karaisalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazmacı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yazmacı krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Yörük rent richting de bal. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çermik verovert de bal door een tackle van achteren. Tantan onderschept slim de pass. Tantan draait met de bal, schiet en ... Belkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Yazmacı kopt de bal weg. Eldeviren probeert de bal aan de voet te houden. Karaisalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Serengil verovert de bal door een tackle van achteren. Serengil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Serengil bereikt de bal nog maar net als eerste. Çuhadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Serengil verovert de bal door een tackle van achteren. Serengil draait met de bal, schiet en ... Bozova probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Akşehirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akşehirli passt de bal met de wreef. Tekirdağlılar heeft problemen om de bal te vangen. Genç is nu in balbezit. Genç geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Çermik rent richting de bal. Arkın onderschept slim de pass. Arkın passt de bal in één keer door. Ekinözü is nu in balbezit. Ekinözü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belkıran met een harde bal richting middenveld. Çermik kopt de bal weg. Yazmacı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yazmacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Akşehirli probeert de bal aan de voet te houden. Tantan is nu in balbezit. Tantan passt de bal in één keer door. Ekinözü rent richting de bal. Ekinözü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Çuhadar geeft een lange en hoge pass. Gezgin probeert naar een medespeler te passen. Yörük probeert de bal aan de voet te houden. Ekinözü is nu in balbezit. Ekinözü schiet op doel. Belkıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khanctor fc 52%, REYYAMARDİN 48%.
khanctor fc - REYYAMARDİN 2:0