Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasay BJK1919
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kurutluoğlu met een harde bal richting middenveld. Bakkaloğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ağaoğlu de bal. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Tekiray rent richting de bal. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Belek is nu in balbezit. Belek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasay - BJK1919 0:1

7e minuut.
Tekin heeft problemen om de bal te vangen. Bakkaloğlu onderschept slim de pass. Bakkaloğlu met een sublieme pass. Teneke rent richting de bal. Teneke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Belek bereikt de bal nog maar net als eerste. Belek speelt de bal door. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasay - BJK1919 0:2

16e minuut.
Çiftçi speelt de bal door. Inworp. Savaştürk met een snelle inworp. Belek bereikt de bal nog maar net als eerste. Belek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ağaoğlu onderschept slim de pass. Ağaoğlu geeft de bal voor. Daar is Çiftçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belek rent richting de bal. Belek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ağaoğlu kopt de bal weg. Siverek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasay - BJK1919 0:3

31e minuut.
Çiftçi rent richting de bal. Çiftçi geeft een lange en hoge pass. Serden kopt de bal weg. Dor rent richting de bal. Dor haalt uit met een fantastische trap. Metal bokst de bal weg. Paal!

43e minuut.
Kırmızı rent richting de bal. Kırmızı met een sublieme pass. Trabzonlu is nu in balbezit. Trabzonlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasay 54%, BJK1919 46%.
Galatasay - BJK1919 0:3

47e minuut.
Türük met een snelle inworp. Burhanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tekiray verovert de bal door een tackle van achteren. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasay - BJK1919 0:4

48e minuut.
Trabzonlu met een sublieme pass. Dor bereikt de bal nog maar net als eerste. Belek onderschept slim de pass. Belek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kırmızı geeft de bal voor. Trabzonlu rent richting de bal. Çim begaat een overtreding. Çim krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bakkaloğlu is nu in balbezit. Bakkaloğlu geeft een hoge lob. Burhanoğlu kopt de bal weg. Dor is nu in balbezit. Dor draait met de bal, schiet en ... Metal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Dor bereikt de bal nog maar net als eerste. Saklambaç onderschept slim de pass. Saklambaç speelt de bal door. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasay 53%, BJK1919 47%.
Galatasay - BJK1919 0:4