Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meaq sk Dalaman F.K
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
İsyankar geeft een lange en hoge pass. Ülkealan kopt de bal weg. Kayapınar heeft problemen om de bal te vangen. Altınyunus is nu in balbezit. Altınyunus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
İsyankar bereikt de bal nog maar net als eerste. İsyankar passt de bal in één keer door. Ülkealan rent richting de bal. Altınyunus rent richting de bal. Altınyunus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meaq sk - Dalaman F.K 1:0

33e minuut.
Yiğitarslan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt İsyankar de bal. İsyankar met een sublieme pass. Altınyunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyunus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yiğitarslan met een sublieme pass. İsyankar rent richting de bal. İsyankar passt de bal met de wreef. Altınyunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyunus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meaq sk 45%, Dalaman F.K 55%.
Meaq sk - Dalaman F.K 1:0

56e minuut.
Küllüoğlu is nu in balbezit. Özatalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Küllüoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Küllüoğlu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Karaibrahimgil rent richting de bal. Karaibrahimgil met een sublieme pass. Sarmal is nu in balbezit. Sarmal schiet op doel. Çalışır probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sarmal probeert naar een medespeler te passen. Solel bereikt de bal nog maar net als eerste. Solel passt de bal met de wreef. Sarmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meaq sk 46%, Dalaman F.K 54%.
Meaq sk - Dalaman F.K 1:0