Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manisa spor El-insaf
Normal Tactiek Tsubasa
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 47.5
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ecevit passt de bal in één keer door. Yeşil rent richting de bal. Türkay rent richting de bal. Yeşil onderschept slim de pass. Yeşil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Utku kopt de bal weg. Heinola met een sublieme pass. Klungelig pakt Yeşil de bal. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - El-insaf 0:1

12e minuut.
Utku met een sublieme pass. Sütçüimam is nu in balbezit. Sütçüimam probeert naar een medespeler te passen. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - El-insaf 0:2

17e minuut.
Heinola met een sublieme pass. Yeşil rent richting de bal. Yeşil geeft een hoge lob. Ecevit rent richting de bal. Ecevit schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - El-insaf 0:3

27e minuut.
Heinola passt de bal met de wreef. Yeşil heeft problemen om de bal te vangen. Şükür is nu in balbezit. Yeşil verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşil schiet op doel. Şanlıurfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dokuztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - El-insaf 0:4

42e minuut.
Heinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil rent richting de bal. Yeşil passt de bal zonder na te denken. Daar is Ecevit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecevit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - El-insaf 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manisa spor 86%, El-insaf 14%.
Manisa spor - El-insaf 0:5

48e minuut.
Heinola speelt de bal door. Klungelig pakt Yeşil de bal. Yeşil probeert naar een medespeler te passen. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Türkay geeft de bal voor. Inworp. Heinola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeşil rent richting de bal. Yeşil draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Türkay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şanlıurfa probeert naar een medespeler te passen. Łukasiewicz met een sublieme pass. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Şanlıurfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - El-insaf 0:6

61e minuut.
Heinola is nu in balbezit. Heinola passt de bal met de wreef. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit onderschept slim de pass. Ecevit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Łukasiewicz is nu in balbezit. Łukasiewicz geeft de bal voor. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Şanlıurfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - El-insaf 0:7

65e minuut.
Ecevit passt de bal in één keer door. Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz passt de bal zonder na te denken. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Yeşil geeft de bal voor. Şanlıurfa probeert naar een medespeler te passen. Łukasiewicz kopt de bal weg. Ecevit rent richting de bal. Ecevit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Heinola kopt de bal weg. Yeşil rent richting de bal. Yeşil geeft de bal voor. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Şanlıurfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Türkay heeft problemen om de bal te vangen. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - El-insaf 0:8

73e minuut.
Saban bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łukasiewicz passt de bal met de wreef. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - El-insaf 0:9

74e minuut.
Kırıkhan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şekerci de bal. Ecevit verovert de bal door een tackle van achteren. Ecevit schiet op doel. Şanlıurfa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - El-insaf 0:10

77e minuut.
Heinola geeft de bal voor. Yeşil rent richting de bal. Türkay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yeşil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yeşil zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - El-insaf 0:11

78e minuut.
Türkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkay geeft een lange en hoge pass. Sulak is nu in balbezit. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Şanlıurfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Łukasiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Heinola de bal. Heinola passt de bal in één keer door. Daar is Yeşil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşil schiet op doel. Şanlıurfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Łukasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit passt de bal zonder na te denken. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manisa spor 85%, El-insaf 15%.
Manisa spor - El-insaf 0:11