Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbabçe Akşehir Spor Kulübü
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Yeşne geeft de bal voor. Abasoy kopt de bal weg. Buğdaycı heeft problemen om de bal te vangen. Gökerdem onderschept slim de pass. Gökerdem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vural verovert de bal door een tackle van achteren. Vural probeert naar een medespeler te passen. İleri rent richting de bal. İleri draait met de bal, schiet en ... Demirsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbabçe - Akşehir Spor Kulübü 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbabçe 71%, Akşehir Spor Kulübü 29%.
Fenerbabçe - Akşehir Spor Kulübü 1:0

55e minuut.
Gökerdem met een sublieme pass. Tüfekçioğlu rent richting de bal. Tüfekçioğlu geeft de bal voor. Musabeyli rent richting de bal. Musabeyli draait met de bal, schiet en ... Soyubüyük verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Rençber verovert de bal door een tackle van achteren. Atçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Atçı passt de bal met de wreef. Gökerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökerdem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Abasoy geeft de bal voor. Muğlalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muğlalıoğlu passt de bal met de wreef. Rençber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rençber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Demirsoy met een harde bal richting middenveld. Tüfekçioğlu kopt de bal weg. Gökerdem rent richting de bal. Gökerdem draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbabçe - Akşehir Spor Kulübü 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbabçe 61%, Akşehir Spor Kulübü 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenerbabçe - Akşehir Spor Kulübü 1:1