Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray_1905_ El-insaf
Normal Tactiek Tsubasa
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 54
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 52.4
weak Schieten outstanding
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


3e minuut.
Tepesiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Łukasiewicz met de inworp. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Heinola passt de bal zonder na te denken. Łukasiewicz is nu in balbezit. Łukasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit schiet op doel. Gökmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz passt de bal met de wreef. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tepesiz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ecevit zal de hoekschop nemen. Gökmen bokst de bal weg.

7e minuut.
Bacusiewicz speelt de bal door. Feliksiak rent richting de bal. Feliksiak geeft een hoge lob. Ecevit rent richting de bal. Ecevit schiet op doel. Gökmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:1

10e minuut.
Ecevit probeert naar een medespeler te passen. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil geeft een lange en hoge pass. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Gökmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Tepesiz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Turanoğlu de bal onder controle te krijgen. Łukasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Heinola rent richting de bal. Heinola met een sublieme pass. Yeşil rent richting de bal. Yeşil schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koçyiğit de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heinola zal de hoekschop nemen. Yeşil springt en kopt de bal. Gökmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:2

17e minuut.
Turanoğlu rent richting de bal. Uluer verovert de bal door een tackle van achteren. Uluer geeft de bal voor. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gökmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Łukasiewicz geeft een hoge lob. Koçyiğit heeft problemen om de bal te vangen. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:3

21e minuut.
Heinola speelt de bal door. Ecevit heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşsöz is nu in balbezit. Ecevit onderschept slim de pass. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:4

21e minuut.
Turanoğlu speelt de bal door. Daar is Elma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecevit verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:5

24e minuut.
Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinola verovert de bal door een tackle van achteren. Heinola met een sublieme pass. Yeşil rent richting de bal. Yeşil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Heinola kopt de bal weg. Klungelig pakt Yeşil de bal. Gümüşsöz rent richting de bal. Yeşil onderschept slim de pass. Yeşil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Tepesiz trapt de bal weg. Heinola rent richting de bal. Heinola passt de bal met de wreef. Daar is Ecevit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Gökmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tepesiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil haalt uit met een fantastische trap. Gökmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:6

35e minuut.
Łukasiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Gümüşsöz de bal. Heinola is nu in balbezit. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil geeft een lange en hoge pass. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Łukasiewicz speelt de bal door. Heinola probeert naar een medespeler te passen. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Gökmen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

41e minuut.
Tundra bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz geeft een lange en hoge pass. Ecevit rent richting de bal. Ecevit schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gökmen trapt de bal weg. Heinola kopt de bal weg. Ecevit rent richting de bal. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_1905_ 86%, El-insaf 14%.
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:6

46e minuut.
Ecevit probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yeşil de bal. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Daar is Łukasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukasiewicz speelt de bal door. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Yeşil rent richting de bal. Yeşil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Łukasiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanoğlu begaat een overtreding. Turanoğlu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Koçyiğit geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uluer de bal. Uluer passt de bal met de wreef. Yeşil rent richting de bal. Yeşil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:7

54e minuut.
Türksoylu probeert naar een medespeler te passen. Heinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinola passt de bal zonder na te denken. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil draait met de bal, schiet en ... Gökmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:8

58e minuut.
Sümbül onderschept slim de pass. Łukasiewicz speelt de bal door. Ecevit rent richting de bal. Ecevit schiet op doel. Gökmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:9

58e minuut.
Klungelig pakt Elma de bal. Ecevit is nu in balbezit. Yeşil rent richting de bal. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Eldevar kopt de bal weg. Yeşil rent richting de bal. Yeşil haalt uit met een fantastische trap. Koçyiğit probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:10

61e minuut.
Inworp. Viana met de inworp. Łukasiewicz speelt de bal door. Ecevit rent richting de bal. Ecevit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Łukasiewicz met de inworp. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit passt de bal met de wreef. Yeşil rent richting de bal. Yeşil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Tundra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gümüşsöz de bal. Yeşil rent richting de bal. Yeşil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:11

66e minuut.
Tavacı probeert naar een medespeler te passen. Gümüşsöz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ecevit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Gökmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:12

69e minuut.
Tavacı heeft problemen om de bal te vangen. Heinola onderschept slim de pass. Heinola speelt de bal door. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:13

72e minuut.
Ecevit onderschept slim de pass. Ecevit speelt de bal door. Yeşil rent richting de bal. Yeşil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:14

73e minuut.
Łukasiewicz met een sublieme pass. Ecevit rent richting de bal. Ecevit met een sublieme pass. Daar is Yeşil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:15

76e minuut.
Łukasiewicz passt de bal met de wreef. Heinola met een sublieme pass. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Tepesiz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ecevit neemt de hoekschop. Heinola kopt de bal weg. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Heinola met een sublieme pass. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil draait met de bal, schiet en ... Gökmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tundra speelt de bal door. Daar is Turanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Sümbül is nu in balbezit. Sümbül passt de bal zonder na te denken. Uluer met een sublieme pass. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Daar is Łukasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukasiewicz geeft de bal voor. Tepesiz heeft problemen om de bal te vangen. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tepesiz heeft problemen om de bal te vangen. Gökmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Uluer rent richting de bal. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz geeft een lange en hoge pass. Yeşil rent richting de bal. Yeşil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gökmen trapt de bal weg van het doel. Heinola kopt de bal weg. Yeşil is nu in balbezit. Yeşil draait met de bal, schiet en ... Gökmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Heinola passt de bal in één keer door. Yeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşil passt de bal in één keer door. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Gökmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Heinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinola passt de bal in één keer door. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Gökmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_1905_ 86%, El-insaf 14%.
Galatasaray_1905_ - El-insaf 0:16