Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbabçe türkgücü Sk
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Muğlalıoğlu is nu in balbezit. Munzur verovert de bal door een tackle van achteren. Munzur passt de bal zonder na te denken. Çamlı is nu in balbezit. Çamlı draait met de bal, schiet en ... Soyubüyük probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Göksoy verovert de bal door een tackle van achteren. Rençber onderschept slim de pass. Yalınsoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rençber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rençber legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbabçe - türkgücü Sk 1:0

12e minuut.
Munzur is nu in balbezit. Rençber is nu in balbezit. Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Rençber onderschept slim de pass. Rençber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vural is nu in balbezit. Bilecikliler rent richting de bal. Bilecikliler met een sublieme pass. Çamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bulanbay heeft problemen om de bal te vangen. Rençber rent richting de bal. Bulanbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Rençber verovert de bal door een tackle van achteren. Rençber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Soyubüyük trapt de bal weg. Rençber kopt de bal weg. Göksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri is nu in balbezit. İleri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbabçe - türkgücü Sk 2:0

41e minuut.
Buğdaycı is nu in balbezit. Buğdaycı geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rençber de bal onder controle te krijgen. İleri rent richting de bal. İleri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbabçe 40%, türkgücü Sk 60%.
Fenerbabçe - türkgücü Sk 2:0

51e minuut.
Unakıtan geeft de bal voor. Rençber kopt de bal weg. Sezgili probeert de bal aan de voet te houden. Çamlı is nu in balbezit. Çamlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbabçe - türkgücü Sk 2:1

73e minuut.
Göksoy geeft een hoge lob. İleri heeft problemen om de bal te vangen. Rençber is nu in balbezit. Rençber haalt uit met een fantastische trap. Gülbahar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbabçe - türkgücü Sk 3:1

90e minuut.
Şubat bereikt de bal nog maar net als eerste. Şubat speelt de bal door. Çamlı met een sublieme pass. Bilecikliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikliler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbabçe - türkgücü Sk 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbabçe 63%, türkgücü Sk 37%.
Fenerbabçe - türkgücü Sk 3:2