Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KellePaça FC İzmir2
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Altınçağ passt de bal in één keer door. Edipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Edipoğlu passt de bal zonder na te denken. Çamlı rent richting de bal. Çamlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hacıbektaşoğlu geeft een hoge lob. Yandımoğlu met een sublieme pass. Baygır bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkaslı haalt uit met een fantastische trap. Tepe bokst de bal weg. Tepe met een sublieme pass. Hacıbektaşoğlu kopt de bal weg. Türkata probeert de bal met de borst te controleren. Kafkaslı is nu in balbezit. Kafkaslı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KellePaça FC - İzmir2 0:1

27e minuut.
Canay rent richting de bal. Canay speelt de bal door. Çamlı rent richting de bal. Çamlı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Canay de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KellePaça FC - İzmir2 1:1

29e minuut.
Baygır bereikt de bal nog maar net als eerste. Baygır geeft een lange en hoge pass. İskenderoğlu kopt de bal weg. Çamlı rent richting de bal. Çamlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalan geeft een hoge lob. Parlatan kopt de bal weg. Çamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KellePaça FC 45%, İzmir2 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KellePaça FC - İzmir2 1:1

58e minuut.
Altınçağ met een sublieme pass. İskenderoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İskenderoğlu speelt de bal door. Çamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Parlatan passt de bal met de wreef. İskenderoğlu is nu in balbezit. Çamlı rent richting de bal. Çamlı schiet op doel. Yosunoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kördüğüm met de inworp. Hacıbektaşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İskenderoğlu onderschept slim de pass. İskenderoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Canay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KellePaça FC - İzmir2 2:1

71e minuut.
Süel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Canlı komt het veld opgelopen.

88e minuut.
İskenderoğlu rent richting de bal. İskenderoğlu speelt de bal door. Canay rent richting de bal. Çamlı rent richting de bal. Çamlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KellePaça FC 47%, İzmir2 53%.
KellePaça FC - İzmir2 2:1