Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manisa spor Galatasaray_1905_
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 20.7
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Inworp. Türksoylu met een snelle inworp. Turanoğlu rent richting de bal. Turanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Sulak rent richting de bal. Eldevar verovert de bal door een tackle van achteren. Eldevar geeft een lange en hoge pass. Elma bereikt de bal nog maar net als eerste. Elma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Türkay trapt de bal weg. Gümüşsöz kopt de bal weg. Dokuztürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elma is nu in balbezit. Elma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tundra probeert naar een medespeler te passen. Türksoylu probeert de bal met de borst te controleren. Türksoylu probeert naar een medespeler te passen. Elma rent richting de bal. Elma schiet op doel. Ötkün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Şekerci rent richting de bal. Şekerci passt de bal zonder na te denken. Bircan speelt de bal door. Kırıkhan rent richting de bal. Kırıkhan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Türksoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elma rent richting de bal. Utku maakt een afschuwelijke overtreding. Utku krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Kırıkhan de bal. Bircan is nu in balbezit. Tundra is nu in balbezit. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Galatasaray_1905_ 1:0

43e minuut.
Turanoğlu rent richting de bal. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan met een sublieme pass. Kırıkhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkhan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Galatasaray_1905_ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manisa spor 55%, Galatasaray_1905_ 45%.
Manisa spor - Galatasaray_1905_ 2:0

47e minuut.
Bircan met een sublieme pass. Eldevar is nu in balbezit. Kırıkhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkhan schiet op doel. Eldevar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan speelt de bal door. Kırıkhan rent richting de bal. Kırıkhan draait met de bal, schiet en ... Gökmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manisa spor - Galatasaray_1905_ 3:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saban met een snelle inworp. Daar is Sulak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulak probeert naar een medespeler te passen. Utku geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manisa spor 49%, Galatasaray_1905_ 51%.
Manisa spor - Galatasaray_1905_ 3:0