Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thyateira F.C. Halkalı SK
A Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Tekel de bal. Tekel passt de bal met de wreef. Uluses rent richting de bal. Arguvan onderschept slim de pass. Arguvan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Satmaz geeft de bal voor. Kuzucu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tekel is nu in balbezit. Tekel schiet op doel. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Thyateira F.C. - Halkalı SK 1:0

31e minuut.
Tekel passt de bal zonder na te denken. Çağlayancerit probeert naar een medespeler te passen. Tekel probeert naar een medespeler te passen. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Inworp. Karayağız met een snelle inworp. Çağlayancerit speelt de bal door. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Urtekin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağlayancerit rent richting de bal. İlkbahar verovert de bal door een tackle van achteren. İlkbahar passt de bal in één keer door. Terim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özdenak rent richting de bal. Özdenak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thyateira F.C. - Halkalı SK 1:1

41e minuut.
Tepsici geeft een lange en hoge pass. Tanyeli rent richting de bal. Tanyeli met een sublieme pass. Özdenak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdenak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thyateira F.C. 42%, Halkalı SK 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thyateira F.C. - Halkalı SK 1:1

47e minuut.
Özdenak rent richting de bal. Tepsici verovert de bal door een tackle van achteren. Tepsici probeert naar een medespeler te passen. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thyateira F.C. - Halkalı SK 2:1

55e minuut.
İlkbahar rent richting de bal. Atakol onderschept slim de pass. Atakol met een sublieme pass. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayağız speelt de bal door. Arguvan rent richting de bal. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Seyhan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Beştaş verovert de bal door een tackle van achteren. Beştaş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karayağız met de inworp. Çağlayancerit geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Çağlayancerit passt de bal in één keer door. Beştaş heeft problemen om de bal te vangen. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan schiet op doel. Öykün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thyateira F.C. - Halkalı SK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thyateira F.C. 39%, Halkalı SK 61%.
Thyateira F.C. - Halkalı SK 3:1