Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DÜNYAMSPOR Atletico FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Maraşlı onderschept slim de pass. Kibaradam bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraşlı onderschept slim de pass. Maraşlı draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DÜNYAMSPOR - Atletico FC 0:1

19e minuut.
Aktekin geeft een hoge lob. Rençber heeft problemen om de bal te vangen. Sukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukal geeft een lange en hoge pass. Maraşlı krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DÜNYAMSPOR - Atletico FC 0:2

28e minuut.
Özeren speelt de bal door. Önal rent richting de bal. Önal geeft een hoge lob. Aykaç rent richting de bal. Aykaç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sukal rent richting de bal. Sukal geeft de bal voor. Yekpare kopt de bal weg. Aykaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aykaç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DÜNYAMSPOR - Atletico FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DÜNYAMSPOR 52%, Atletico FC 48%.
DÜNYAMSPOR - Atletico FC 1:2

54e minuut.
Yekpare geeft een hoge lob. Aykaç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Üçüncü. Üçüncü krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Özeren rent richting de bal. Özeren passt de bal met de wreef. Yekpare heeft problemen om de bal te vangen. Semiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Semiren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DÜNYAMSPOR - Atletico FC 1:3

77e minuut.
Özeren is nu in balbezit. Akkan onderschept slim de pass. Akkan met een sublieme pass. Maraşlı is nu in balbezit. Maraşlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Maraşlı is nu in balbezit. Semiren is nu in balbezit. Özeren is nu in balbezit. Semiren onderschept slim de pass. Semiren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DÜNYAMSPOR 50%, Atletico FC 50%.
DÜNYAMSPOR - Atletico FC 1:3