Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burdur SC TK FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


22e minuut.
Çığ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk onderschept slim de pass. Ebetürk met een sublieme pass. Kuterman is nu in balbezit. Kuterman haalt uit met een fantastische trap. Sorkun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tezer onderschept slim de pass. Tezer passt de bal met de wreef. Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Kuterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdur SC - TK FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burdur SC 57%, TK FC 43%.
Burdur SC - TK FC 0:1

50e minuut.
Kutlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlular passt de bal met de wreef. Daar is Şeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Külcüoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Külcüoğlu haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Günaltay neemt de hoekschop. Akçam kopt de bal weg. Daar is Cabbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutlular rent richting de bal. Kutlular draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cabbar passt de bal zonder na te denken. Küçükler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakir met een sublieme pass. Küçükler is nu in balbezit. Küçükler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sorkun probeert wanhopig de bal te grijpen. Sorkun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Fakir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günaltay is nu in balbezit. Günaltay met een sublieme pass. Külcüoğlu rent richting de bal. Külcüoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kastamonulular passt de bal in één keer door. Tezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezer probeert naar een medespeler te passen. Küçükler rent richting de bal. Küçükler probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuterman rent richting de bal. Kuterman haalt uit met een fantastische trap. Sorkun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdur SC - TK FC 0:2

75e minuut.
Kütahyalılar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Küçükler is nu in balbezit. Küçükler geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Burdur SC - TK FC 0:3

85e minuut.
Kastamonulular is nu in balbezit. Günaltay rent richting de bal. Günaltay passt de bal zonder na te denken. Külcüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Külcüoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdur SC - TK FC 1:3

87e minuut.
Küçükler passt de bal zonder na te denken. Tezer is nu in balbezit. Tezer passt de bal in één keer door. Kuterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Külcüoğlu kopt de bal weg. Akasoy is nu in balbezit. Ötkün maakt een afschuwelijke overtreding. Ötkün krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burdur SC 49%, TK FC 51%.
Burdur SC - TK FC 1:3