Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gürcü S.K Beşiktaş BJK 1903
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


20e minuut.
Asaf is nu in balbezit. Saydam rent richting de bal. Asaf onderschept slim de pass. İğdeli bereikt de bal nog maar net als eerste. İğdeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürcü S.K - Beşiktaş BJK 1903 1:0

24e minuut.
İğdeli rent richting de bal. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymelek begaat een overtreding. Saydam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Şinaz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gürcü S.K - Beşiktaş BJK 1903 2:0

31e minuut.
Aymelek is nu in balbezit. Alimoğlu rent richting de bal. Alimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Saydam rent richting de bal. Saydam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürcü S.K - Beşiktaş BJK 1903 3:0

39e minuut.
Tatanga met de inworp. Akel bereikt de bal nog maar net als eerste. Akel passt de bal in één keer door. Kalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfa geeft een hoge lob. Kahramanmaraşlıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gitmez is nu in balbezit. Gitmez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürcü S.K - Beşiktaş BJK 1903 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gürcü S.K 62%, Beşiktaş BJK 1903 38%.
Gürcü S.K - Beşiktaş BJK 1903 3:1

56e minuut.
Aymelek probeert naar een medespeler te passen. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer passt de bal met de wreef. Gitmez rent richting de bal. Gitmez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürcü S.K - Beşiktaş BJK 1903 3:2

88e minuut.
Yedivar geeft een hoge lob. Saydam heeft problemen om de bal te vangen. İğdeli rent richting de bal. İğdeli schiet op doel. Asaf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürcü S.K - Beşiktaş BJK 1903 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gürcü S.K 44%, Beşiktaş BJK 1903 56%.
Gürcü S.K - Beşiktaş BJK 1903 4:2