Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burdur SC DÜNYAMSPOR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Asya speelt de bal door. Aykaç rent richting de bal. Fakir rent richting de bal. Aykaç verovert de bal door een tackle van achteren. Aykaç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Fakir probeert naar een medespeler te passen. Külcüoğlu is nu in balbezit. Özeren verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular onderschept slim de pass. Kutlular haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kibaradam heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Erbakır kopt de bal weg. Vural speelt de bal door. Özeren controleert de bal met de borst. Külcüoğlu rent richting de bal. Külcüoğlu draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Akasoy onderschept slim de pass. İsmailoğlu rent richting de bal. Akasoy onderschept slim de pass. Akasoy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Alperensoy de bal onder controle te krijgen. Aykaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Samancı rent richting de bal. Aykaç verovert de bal door een tackle van achteren. Aykaç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rençber onderschept slim de pass. Rençber geeft de bal voor. Samancı rent richting de bal. Aykaç verovert de bal door een tackle van achteren. Aykaç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdur SC - DÜNYAMSPOR 0:1

38e minuut.
Akasoy onderschept slim de pass. Akasoy met een sublieme pass. Külcüoğlu rent richting de bal. Kutlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlular draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz bokst de bal weg. Daar is Erbakır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burdur SC - DÜNYAMSPOR 1:1

41e minuut.
Rençber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kırıkkaleli komt het veld opgelopen. Önal met de inworp. Asya heeft problemen om de bal te vangen. Asya met een sublieme pass. Aykaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aykaç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdur SC - DÜNYAMSPOR 1:2

42e minuut.
Inworp. Önal met een snelle inworp. Asya rent richting de bal. Asya draait met de bal, schiet en ... Sorkun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdur SC - DÜNYAMSPOR 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burdur SC 44%, DÜNYAMSPOR 56%.
Burdur SC - DÜNYAMSPOR 1:3

47e minuut.
Kırıkkaleli passt de bal in één keer door. Özeren is nu in balbezit. Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular draait met de bal, schiet en ... Erbakır probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Günaltay speelt de bal door. Külcüoğlu rent richting de bal. Yekpare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Külcüoğlu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Külcüoğlu kan niet meer verder spelen. Arslantaş komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Asya verovert de bal door een tackle van achteren. Asya met een sublieme pass. Aykaç heeft problemen om de bal te vangen. Aykaç haalt uit met een fantastische trap. Sorkun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdur SC - DÜNYAMSPOR 1:4

67e minuut.
Çığ bereikt de bal nog maar net als eerste. Çığ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vural, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aykaç rent richting de bal. Aykaç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Çaycı met een sublieme pass. Klungelig pakt Asya de bal. Asya met een sublieme pass. Aykaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aykaç haalt uit met een fantastische trap. Sorkun bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burdur SC 67%, DÜNYAMSPOR 33%.
Burdur SC - DÜNYAMSPOR 1:4