Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kedi Beşiktaş BJK 1903
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Keseroğlu passt de bal in één keer door. Tekirdağlı rent richting de bal. Gitmez is nu in balbezit. Akel rent richting de bal. Akel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kızılgüneş is nu in balbezit. Kızılgüneş passt de bal in één keer door. Aymelek rent richting de bal. Bahçeci verovert de bal door een tackle van achteren. Bahçeci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dindar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kedi 55%, Beşiktaş BJK 1903 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kedi - Beşiktaş BJK 1903 0:0

52e minuut.
Arıcak is nu in balbezit. Arıcak geeft een hoge lob. Inworp. Tatanga met een snelle inworp. Akel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Oktar verovert de bal door een tackle van achteren. Oktar geeft een lange en hoge pass. Erbakır probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalfa is nu in balbezit. Kalfa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kızılgüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılgüneş passt de bal in één keer door. Turan met een sublieme pass. Bahçeci is nu in balbezit. Bahçeci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Aymelek de bal. Aymelek met een sublieme pass. Gitmez rent richting de bal. Gitmez haalt uit met een fantastische trap. Abay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kedi 49%, Beşiktaş BJK 1903 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kedi - Beşiktaş BJK 1903 0:0