Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe595 Polastone
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Elazığlı speelt de bal door. Sayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayar verovert de bal door een tackle van achteren. Sayar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Terlikçi onderschept slim de pass. Terlikçi passt de bal in één keer door. Gülkemer probeert naar een medespeler te passen. Mantar is nu in balbezit. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe595 - Polastone 0:1

23e minuut.
Osmangazi geeft de bal voor. Üsteğmen met een sublieme pass. Klungelig pakt Özel de bal. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe595 - Polastone 0:2

24e minuut.
Gülkemer met een sublieme pass. Mantar is nu in balbezit. Osmangazi rent richting de bal. Mantar onderschept slim de pass. Mantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe595 - Polastone 0:3

29e minuut.
Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pekmezcioğlu de bal. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Osmangazi trapt de bal weg. Tokatçı kopt de bal weg. İlhanlar rent richting de bal. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tokatçı geeft de bal voor. Mantar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kızılateş. Mantar raakt geblesseerd tijdens het duel. Terlikçi komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe595 - Polastone 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe595 62%, Polastone 38%.
Fenerbahçe595 - Polastone 0:4

48e minuut.
Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatçı is nu in balbezit. Tokatçı geeft de bal voor. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Terlikçi rent richting de bal. İlhanlar onderschept slim de pass. İlhanlar speelt de bal door. Sayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe595 48%, Polastone 52%.
Fenerbahçe595 - Polastone 0:4