Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÜnlüoğluSK Sakaryaspor
5-2-3 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 45.4
good Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Saydamoğlu passt de bal zonder na te denken. Lavrenčić met een sublieme pass. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza schiet op doel. Tyszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - Sakaryaspor 0:1

5e minuut.
Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Spirin is nu in balbezit. Spirin probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÜnlüoğluSK - Sakaryaspor 1:1

7e minuut.
Kobylas speelt de bal door. Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lavrenčić speelt de bal door. Buchta is nu in balbezit. Buchta haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak probeert de bal aan de voet te houden. Tyszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - Sakaryaspor 1:2

21e minuut.
Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün passt de bal zonder na te denken. Lavrenčić speelt de bal door. Iquiapaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Iquiapaza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Göçkün rent richting de bal. Göçkün speelt de bal door. Sályi is nu in balbezit. Iquiapaza onderschept slim de pass. Iquiapaza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Iquiapaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Iquiapaza geeft de bal voor. Przyszlak kopt de bal weg. Kobylas geeft een hoge lob. Buchta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Etken rent richting de bal. Lavrenčić verovert de bal door een tackle van achteren. Lavrenčić heeft problemen om de bal te vangen. Lavrenčić draait met de bal, schiet en ... Tyszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - Sakaryaspor 1:3

35e minuut.
Maraşlı onderschept slim de pass. Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - Sakaryaspor 2:3

38e minuut.
Kobylas geeft een hoge lob. Buchta rent richting de bal. Przyszlak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buchta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kobylas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tyszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜnlüoğluSK 63%, Sakaryaspor 37%.
ÜnlüoğluSK - Sakaryaspor 2:3

50e minuut.
Spirin passt de bal in één keer door. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda passt de bal in één keer door. Chenu is nu in balbezit. Chenu schiet op doel. Galarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÜnlüoğluSK - Sakaryaspor 3:3

53e minuut.
Przyszlak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soyer met een snelle inworp. Kobylas is nu in balbezit. Kobylas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Etken geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobylas met een snelle inworp. Buchta is nu in balbezit. Buchta schiet op doel. Tyszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Przyszlak onderschept slim de pass. Iquiapaza is nu in balbezit. Iquiapaza passt de bal in één keer door. Buchta is nu in balbezit. Buchta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kobylas is nu in balbezit. Saydamoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Buchta onderschept slim de pass. Buchta geeft een lange en hoge pass. Iquiapaza springt en kopt de bal. Tyszko bokst de bal weg.

79e minuut.
Sørby rent richting de bal. Sørby passt de bal met de wreef. Chenu rent richting de bal. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Galarza bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Sørby verovert de bal door een tackle van achteren. Sørby passt de bal met de wreef. Mila speelt de bal door. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Sályi geeft een lange en hoge pass. Buclea is nu in balbezit. Wojewoda verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Wojewoda de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. Galarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜnlüoğluSK 46%, Sakaryaspor 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ÜnlüoğluSK - Sakaryaspor 3:3