Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DÜNYAMSPOR marselteam
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Asya met een sublieme pass. Aykaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kunt zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kunt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kunt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Önal rent richting de bal. Şuayipoğlu is nu in balbezit. Şuayipoğlu geeft de bal voor. Ordulu is nu in balbezit. Ordulu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gencebay geeft een hoge lob. Kırıkkaleli kopt de bal weg. Yekpare is nu in balbezit. Ordulu is nu in balbezit. Ordulu schiet op doel. Sukatmaz bokst de bal weg.

22e minuut.
Kibaradam trapt de bal weg van het doel. Asya kopt de bal weg. Bursalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Aykaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aykaç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is İsmailoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gencebay rent richting de bal. Gencebay passt de bal met de wreef. Adsız bereikt de bal nog maar net als eerste. Adsız geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ağadan de bal. Sukatmaz bokst de bal weg.

30e minuut.
Aykaç kopt de bal weg. Önal is nu in balbezit. Önal geeft de bal voor. Aykaç is nu in balbezit. Aykaç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gencebay met een sublieme pass. İsmailoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adsız begaat een overtreding. İsmailoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DÜNYAMSPOR 52%, marselteam 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DÜNYAMSPOR - marselteam 0:0

54e minuut.
Kırıkkaleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkaleli geeft de bal voor. Daar is Yekpare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordulu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Özeren geeft een hoge lob. Bursalıoğlu rent richting de bal. Aykaç verovert de bal door een tackle van achteren. Aykaç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kibaradam passt de bal zonder na te denken. Özeren probeert naar een medespeler te passen. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DÜNYAMSPOR - marselteam 0:1

76e minuut.
Gencebay verovert de bal door een tackle van achteren. Asya onderschept slim de pass. Asya passt de bal met de wreef. Aykaç rent richting de bal. Aykaç schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Şuayipoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Önal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asya is nu in balbezit. Asya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Şuayipoğlu passt de bal met de wreef. Adsız rent richting de bal. Adsız probeert naar een medespeler te passen. Ordulu is nu in balbezit. Ordulu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DÜNYAMSPOR 43%, marselteam 57%.
DÜNYAMSPOR - marselteam 0:1