Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BerrysFC Burdur SC
541 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Kutlular is nu in balbezit. Kutlular passt de bal zonder na te denken. Eliaçık probeert de bal aan de voet te houden. Arslantaş is nu in balbezit. Arslantaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Akasoy met een snelle inworp. Elyıkar rent richting de bal. Kutlular schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kutlular krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Akasoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Erçetin met een sublieme pass. Arslantaş rent richting de bal. Arslantaş schiet op doel. Yavuzeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BerrysFC - Burdur SC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BerrysFC 43%, Burdur SC 57%.
BerrysFC - Burdur SC 0:1

47e minuut.
Fakir verovert de bal door een tackle van achteren. Fakir geeft de bal voor. Elyıkar heeft problemen om de bal te vangen. Arslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslantaş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Turp de bal onder controle te krijgen. Bilgen rent richting de bal. Bilgen speelt de bal door. Belensoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Belensoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Arslantaş onderschept slim de pass. Erçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erçetin geeft de bal voor. Belensoy is nu in balbezit. Belensoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Çığ is nu in balbezit. Kalkar verovert de bal door een tackle van achteren. Alperensoy is nu in balbezit. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Akasoy rent richting de bal. Elyıkar is nu in balbezit. Elyıkar passt de bal zonder na te denken. Arslantaş rent richting de bal. Arslantaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BerrysFC - Burdur SC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BerrysFC 65%, Burdur SC 35%.
BerrysFC - Burdur SC 0:2