Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sakaryaspor Polastone
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 20.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Terlikçi rent richting de bal. Lavrenčić verovert de bal door een tackle van achteren. Lavrenčić speelt de bal door. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Göksal trapt de bal weg. Kobylas probeert de bal met de borst te controleren. Kobylas speelt de bal door. Iquiapaza is nu in balbezit. Iquiapaza schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakaryaspor - Polastone 1:0

9e minuut.
Terlikçi met een sublieme pass. Tokatçı rent richting de bal. Buchta onderschept slim de pass. Buchta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iquiapaza verovert de bal door een tackle van achteren. Iquiapaza draait met de bal, schiet en ... Göksal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakaryaspor - Polastone 2:0

12e minuut.
Üsteğmen geeft een hoge lob. Inworp. Soyer met een snelle inworp. Daar is Kobylas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobylas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Göçkün geeft de bal voor. Savaştürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iquiapaza verovert de bal door een tackle van achteren. Iquiapaza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Tokatçı speelt de bal door. Lavrenčić probeert de bal aan de voet te houden. Tokatçı rent richting de bal. Buchta verovert de bal door een tackle van achteren. Buchta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lavrenčić probeert naar een medespeler te passen. Göçkün is nu in balbezit. Göçkün speelt de bal door. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buchta met een sublieme pass. Göksal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Tokatçı passt de bal in één keer door. Göçkün rent richting de bal. Savaştürk maakt een afschuwelijke overtreding. Savaştürk krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kobylas probeert naar een medespeler te passen. Tokatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buchta. Buchta krijgt een gele kaart. Tokatçı raakt geblesseerd tijdens het duel. Tokatçı met een snel genomen vrije trap. Pekurinen heeft problemen om de bal te vangen. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sakaryaspor - Polastone 2:1

35e minuut.
Buchta passt de bal met de wreef. Kobylas met een sublieme pass. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza haalt uit met een fantastische trap. Göksal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakaryaspor - Polastone 3:1

35e minuut.
Gülkemer met een sublieme pass. Klungelig pakt Mantar de bal. Buchta rent richting de bal. Buchta draait met de bal, schiet en ... Göksal bokst de bal weg.

44e minuut.
Iquiapaza rent richting de bal. Terlikçi rent richting de bal. Terlikçi probeert naar een medespeler te passen. Buchta is nu in balbezit. Buchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sakaryaspor - Polastone 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakaryaspor 31%, Polastone 69%.
Sakaryaspor - Polastone 4:1

52e minuut.
Klungelig pakt Mantar de bal. Lavrenčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrenčić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kobylas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobylas speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Göçkün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iquiapaza is nu in balbezit. Iquiapaza geeft de bal voor. Lavrenčić rent richting de bal. Lavrenčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Iquiapaza passt de bal in één keer door. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrenčić is nu in balbezit. Lavrenčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakaryaspor - Polastone 5:1

79e minuut.
Keloğlu kopt de bal weg. Lavrenčić rent richting de bal. Lavrenčić passt de bal zonder na te denken. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakaryaspor - Polastone 6:1

84e minuut.
Iquiapaza onderschept slim de pass. Iquiapaza met een sublieme pass. Keloğlu probeert de bal met de borst te controleren. Buchta is nu in balbezit. Buchta draait met de bal, schiet en ... Göksal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakaryaspor - Polastone 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakaryaspor 26%, Polastone 74%.
Sakaryaspor - Polastone 7:1