Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe595 Burdur SC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Bender verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alperensoy. Bender is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pekmezcioğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sayar controleert de bal met de borst. Çığ is nu in balbezit. Elazığlı verovert de bal door een tackle van achteren. Elazığlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Osmangazi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akasoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kutlular rent richting de bal. Kutlular haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe595 - Burdur SC 0:1

25e minuut.
Bursalılar rent richting de bal. Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular passt de bal zonder na te denken. Arslantaş rent richting de bal. Arslantaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Çığ is nu in balbezit. Çığ met een sublieme pass. Fakir rent richting de bal. Fakir probeert naar een medespeler te passen. Günaltay geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe595 39%, Burdur SC 61%.
Fenerbahçe595 - Burdur SC 0:1

56e minuut.
Samancı geeft een hoge lob. Inworp. Bender met een snelle inworp. Elazığlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığlı passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Akasoy kopt de bal weg. İlhanlar rent richting de bal. Fakir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fakir krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Fakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakir passt de bal met de wreef. Pekmezcioğlu rent richting de bal. Arslantaş onderschept slim de pass. Arslantaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sayar draait met de bal, schiet en ... Kütahyalılar rent richting de bal. Kütahyalılar passt de bal in één keer door. Sayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fakir probeert naar een medespeler te passen. Günaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursalılar begaat een overtreding. Bursalılar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe595 42%, Burdur SC 58%.
Fenerbahçe595 - Burdur SC 0:1